Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2016 12:31

Μαθήματα γκολφ στα δημοτικά σχολεία από την "Navarino Golf Academy"

Γράφτηκε από τον
Μαθήματα γκολφ στα δημοτικά σχολεία από την "Navarino Golf Academy"

Η "Navarino Golf Academy" προσφέρει τη δυνατότητα στα δημοτικά σχολεία των δήμων της περιφέρειας της Μεσσηνίας να συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Μαθήματα γκολφ στα σχολεία”.

 

Το πρόγραμμα δωρεάν δίωρων μαθημάτων θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης θα διεξαχθεί από τις 16 Φεβρουαρίου ως τις 4 Μαρτίου 2016. Οι επαγγελματίες γκολφέρ της Costa Navarino θα επισκεφτούν τα συμμετέχοντα σχολεία προκειμένου να εκπαιδεύσουν μαθητές από 6-10 ετών παρέχοντας την χρήση του ειδικού εξοπλισμού γκολφ για παιδιά (SNAG). Τα σχολεία θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η πρωτοβουλία της Νavarino Golf Αcademy στοχεύει στο να εμπνεύσει παιδιά να γνωρίσουν ένα Ολυμπιακό άθλημα που δεν ήταν γνωστό μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, δίνοντας  παράλληλα την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο γκολφ.
Το πρόγραμμα “Μαθήματα γκολφ στα σχολεία” ξεκίνησε πριν 2 χρόνια σε σχολεία της Αθήνας, με την συμμετοχή πάνω από 500 παιδιών.
Τα σχολεία που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, αλλά και για όποια άλλη διευκρίνιση, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη κα. Θεανώ Καρέλα στο 2109490217 ή στο email: tkarela@temes.gr.