Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2016 18:32

ΣΤΙΒΟΣ: Εκδρομή στην Αθήνα διοργανώνει ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα στις 14 Φεβρουαρίου.


Η εκδρομή περιλαμβάνει παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης "Τα ψηλά βουνά" του ομώνυμου βιβλίου του Ζαχαρία Παπαντωνίου.
Η υπόθεση του έργου έχει να κάνει με μια παρέα παιδιών μαθητών δημοτικού που με προτροπή του δασκάλου τους περνάνε το καλοκαίρι μόνα στα βουνά της Ευρυτανίας. Μέσα από τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους μαθαίνουν τη φύση, το πως να συμμετέχουν σε μια ομάδα και κυρίως την προσφορά. Οι ηθοποιοί γίνονται μαθητές δημοτικού και αντιμετωπίζουν με αγνότητα και ενθουσιασμό την περιπετειώδη εξόρμηση. Με τη χρήση 3d animation παραδοσιακά μουσικά όργανα με ήχους και μυρωδιές του δάσους οι μαθητές έχουν την αίσθηση ότι είναι σε μια πρωτότυπη εκδρομή.
Μετά την θεατρική παράσταση τα παιδιά θα παρακολουθήσουν στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο οποίο θα λάβουν μέρος και αρκετοί αθλητές του Μεσσηνιακού.
Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ για τη θεατρική παράσταση και 15 ευρώ για τη μεταφορά.
Η αναχώρηση θα γίνει από την κεντρική πλατεία στις 7.45 το πρωί.
Δηλώσεις συμμετοχής στους προπονητές θα γίνονται μέχρι τις 07-02-2016.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6947373787 και 6932225721. Παιδιά ηλικίας έως και την τρίτη τάξη Δημοτικού θα πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά από γονέα η κηδεμόνα. Παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας θα προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση γονέα ότι επιτρέπει τη συμμετοχή τους στην εκδρομή.