Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 16:37

ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Εκοψε πίτα και βράβευσε τους αθλητές του

Γράφτηκε από τον
ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Εκοψε πίτα και βράβευσε τους αθλητές του

Σε μια ωραία εκδήλωση στο "Εlite" o Αίολος Καλαμάτας έκοψε χθες το μεσημέρι την πίτα του και βράβευσε τους αθλητές του που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά. 

 

Ο πρόεδρος του συλλόγου Χάρης Βγενής ευχαρίστησε τους αθλητές και φίλους του συλλόγου για τις προσπάθειές τους, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι αυξάνονται συνεχώς τα μέλη του Αιόλου.

«Είμαι χαρούμενος που αυξάνεται η ιστιοπλοϊκή οικογένεια με νέα παιδιά στην ακαδημία και νέα πρόσωπα στο τμήμα ανοικτής θαλάσσης», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Ο Αίολος βράβευσε τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Παναγιώτη Μπούνα ο οποίος, φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα της δημιουργίας του ομίλου πριν τρεις δεκαετίες, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τότε αλλά και στους ανθρώπους και φορείς που συνέβαλαν ώστε να προχωρήσει και να διευρυνθεί. 

Παρόντα στην εκδήλωση ήταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αιόλου και ο πρώην πρόεδρος Τάκης Δρακόπουλος. 

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης συνεχάρη τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους σε ένα δύσκολο άθλημα, ενώ ο αντιδήμαρχος Σαράντος Μαρινάκης συνεχάρη επίσης τους ανθρώπους του Αιόλου και ευχήθηκε ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον. 

Ο ανθυποπλοίαρχος κ. Παγάνης εκπροσώπησε το Λιμεναρχείο, ενώ στην εκδήλωση έδωσε το "παρών" και ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Δημήτρης Κακαλίκας. 

Τυχερή ήταν η κ. Αγγελοπούλου, μέλος του σκάφους ανοικτής θαλάσσης «Δον Κιχώτης» η οποία κέρδισε μια δωροεπιταγή του καταστήματος Cosmos Center.

Tην είδηση της ημέρας έβγαλε όμως ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλης, ο Διονύσης Παπαδάτος που τόνισε ότι το Ιδρυμα θα αγοράσει ένα σκάφος optimist για τους αθλητές του Αιόλου. 

Βραβεύθηκαν ακόμη το σκάφος "Blue Line" για τις επιδόσεις του το 2015. Ο αθλητής Στάθης Πίσπας για την νίκη του στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Optimist, την συμμετοχή του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με την Εθνική Ομάδα και την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist. 

Ο Τάσος Μάλλιος βραβεύθηκε για τη νίκη του στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Optimist στην κατηγορία τζούνιορ αγοριών και την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Απονομές έγιναν στα σκάφη "Ηλιόχαρη", "Φιλίντα", "Αμφιτρίτη", "Hibiskus", "Elmesky", "Δον Κιχώτης", "Sofia K.", "Alterego", "Ελληνας", "Ιούσα" για την συμμετοχή τους στους αγώνες του συλλόγου.

Απονομή αναμνηστικών έγινε στους αθλητές που έλαβαν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία optimist, Π. Οικονομόπουλο, Χρ. Μάλλιο, Τ. Μάλλιο και Α. Γκόνη.

Επίσης, απονομή αναμνηστικών έγινε στους αθλητές που έλαβαν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία laser, Mάριο Κωστάκη, Γ. Πίσπα, Π. Ηλιόπουλο, Κ. Ηλιόπουλο, Δ. Βραχάτη. 

Απονομή αναμνηστικών για την αθλητική τους δραστηριότητα έγινε στους αθλητές Χρ.Τσέτουρα, Αθ. Κάργα, Λ. Βασιλάκη, Στ. Γεννάτο, Μ. Μάλλιο, Στ. Γεννάτο, Γ. Οικονομόπουλο, Γ. Καρέλια, Α. Καρέλια, Στ. Ξεροβάσιλα, Αστρ. Πετροπούλου και Αν. Πάστρα. 

Τέλος, έγινε απονομή διπλωμάτων στους αποφοιτήσαντες από τη σχολή ιστιοπλοΐας Α/Θ του συλλόγου.