Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 14:23

ΦΙΛΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στις 19-21 Φεβρουαρίου το “Elegant Cup”

Γράφτηκε από τον
ΦΙΛΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στις 19-21 Φεβρουαρίου το “Elegant Cup”

Την 3η Διεθνή Συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής θα διοργανώσει ο Φ.Ο.Κ (Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας ) στο κλειστό γήπεδο Τέντας Καλαμάτας. Ο αγώνας είναι εγκεκριμένος από την FIG και την ΕΓΟ.

Το ενδιαφέρον των αθλητικών σωματείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό γι' αυτό τον αγώνα είναι πολύ μεγάλο και οι συμμετοχές έχουν φτάσει σε υψηλούς αριθμούς. Θα φιλοξενηθούν 4 χώρες και 37 σύλλογοι από την Ελλάδα με τους επίσημα συμμετέχοντες να είναι κοντά στα 400 άτομα από τα οποία οι 300 περίπου είναι αθλήτριες.

Ο ΦΟΚ με ανακοίνωση του καλεί τον κόσμο να συμμετέχει ως εθελοντής στην διοργάνωση.

"Ο φόρτος εργασίας θα είναι αυξημένος όλη αυτή την περίοδο της προετοιμασίας και ιδιαίτερα τις μέρες διεξαγωγής του αγώνα, 19-20-21 Φεβρουαρίου, για αυτό πρέπει να συγκεντρωθεί αρκετός αριθμός ατόμων που θα βοηθήσουν τη διοργάνωση.

Καλούμε όλους τους φίλους και φίλες λοιπόν που τους αρέσει η Ρυθμική Γυμναστική και όχι μόνο, να συμμετέχουν εθελοντικά σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία για λίγες μέρες να γίνουν μέλη μιας μεγάλης πολυεθνικής κοινότητας που θα γίνει στην πόλη μας και να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το υπέροχο καλλιτεχνικό άθλημα αλλά και να συνεισφέρουν στη διεξαγωγή του¨.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους του ΦΟΚ στα τηλέφωνα 6972677627 και 6937478113.