Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2016 12:41

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Έκοψαν πίτα ενήλικες και ακαδημία

Γράφτηκε από τον

Πίτες έκοψαν το περασμένο Σαββατοκύριακο τα τμήματα του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Αρχικά, το Σάββατο ο Όμιλος έκοψε την πίτα για τις ακαδημίες τζούνιορ. Ο τέως πρόεδρος Γεράσιμος Κουνάδης παραβρέθηκε στην εκδήλωση εκφράζοντας την χαρά του που παρά τις δύσκολες συνθήκες οι Καλαματιανοί φαίνεται να έχουν αγκαλιάσει πλέον το τένις και συνεχίζουν και φέρνουν τα παιδιά να αθλούνται. Επίσης, ευχήθηκε στα παιδιά επιτυχίες για το νέο έτος τόσο στα μαθήματα όσο και στα γήπεδα!

Ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Χριστόπουλος εγκωμίασε την προσπάθεια των αθλητών του Ο.Α. Καλαμάτας και συνεχάρη την Αγγελική Κουλουμπού και τον Παναγιώτη Καρελά για τις διακρίσεις τους στα τουρνουά το 2015. Συμβούλευσε τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις αλλά και στα μαθήματα και ότι το τένις θέλει να έχουν επιμονή και υπομονή.

Το φλουρί έτυχε στην μικρότερη μαθήτρια τις ακαδημίας, την μόλις 5χρονη Κρίστυ, ενώ στην κλήρωση που ακολούθησε η Κωνσταντίνα Κουβάτση κέρδισε μια εβδομάδα στο Kalamata Summer Tennis Camp!

Την Κυριακή έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ενηλίκων. Στην εκδήλωση, εκτός από τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου, παραβρέθηκαν και ο αντιδήμαρχος Δημήτριος Μπούχαλης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου Διονύσης Λαμπρόπουλος ανέφερε πως το πολυαναμενόμενο επόμενο τουρνουά θα ξεκινήσει τέλη Φεβρουαρίου, θα είναι το 7ο στη σειρά τουρνουά επιπέδων, μία σειρά που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία όταν ξεκίνησε πριν από 2,5 χρόνια.

Ο κ. Μπούχαλης συνεχάρη τους ανθρώπους του ομίλου για την προσπάθεια τους και εξήρε το γεγονός πως ο Ο.Α.Καλαμάτας είναι ένα σωματείο που διαχειρίζεται επιτυχώς το άθλημα και τις εγκαταστάσεις καλύπτοντας από μόνο του όλες τις ανάγκες λειτουργίας.

Ο κ. Μπασακίδης επισήμανε το γεγονός πως ο Ο.Α.Καλαμάτας έχει συμβάλλει σημαντικά στην πανελλήνια προβολή της πόλης μας μέσα από τα επιτυχημένα τουρνουά και εκδηλώσεις που πραγματοποιεί και ανάλογη συνέχεια.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ο.Α.Καλαμάτας και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Μακρής δεσμεύτηκε για την συνέχιση της προσπάθειας να γίνονται Πανελλαδικά αλλά και Διεθνή τουρνουά στην Καλαμάτα.