Σάββατο, 13 Φεβρουάριος 2016 15:04

Στο ΣΕΦ το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

Γράφτηκε από τον

Στο 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου αυτό το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ, έχουν δηλωθεί να συμμετάσχουν 510 άνδρες και 352 γυναίκες, από σωματεία όλης της χώρας και μεταξύ τους όλα τα μεγάλα αστέρια που θα αγωνιστούν τη χειμερινή περίοδο.

Η συμμετοχή κρίνεται ως ιδιαίτερα μεγάλη, αφού συνολικά θα έχουμε 862 αθλητές και αθλήτριες τους οποίους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγωνιζόμενους οι φίλοι του κλασικού αθλητισμού από τις κερκίδες του ΣΕΦ, ενώ θα υπάρχει και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2, το Σάββατο 19.00 -21.00 και την Κυριακή 18.00-20.00.

Με δεδομένο ότι οι επίσημοι αγώνες στον κλειστό στίβο επί ελληνικού εδάφους έχουν περιοριστεί μόνο στη διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, οι αθλητές και αθλήτριες της χώρας μας θα έχουν την ευκαιρία να πιάσουν το όριο στο αγώνισμά τους για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του επόμενου μήνα στο Πόρτλαντ (ΗΠΑ).

Η αποστολή του Μεσσηνιακού

Με πέντε αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο Λούης Τσάτουμας και δύο αθλήτριες θα λάβει μέρος ο Μεσσηνιακός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Συγκεκριμένα, στους άνδρες θα αγωνιστούν οι Λούης Τσάτουμας (μήκος), Βασίλης Τσούσης (60 μ.), Γιάννης Πατρινιός (60 μ.), Βασίλης Δαδάκος (60 μ.) και Σταύρος Κουλιούρας (τριπλούν). Στις γυναίκες το Μεσσηνιακό θα εκπροσωπήσουν οι Σταυρούλα Χανδρινού (τριπλούν) και Σταυρούλα Κουρμπέτη (60 μ. εμπόδια).