Κυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016 15:18

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Ενισχυμένος ο Ευκλής

Γράφτηκε από τον

Μετά την θετική παρουσία, την συμμετοχή σε 16 διασυλλογικούς αγώνες και τις σημαντικές επιτυχίες που είχε το 2015, το ποδηλατικό τμήμα του Ευκλή Καλαμάτας φιλοδοξεί σε μια ακόμη πετυχημένη χρονιά. 

Μάλιστα τη νέα αγωνιστική χρονιά η ποδηλατική ομάδα του Ευκλή θα είναι ενισχυμένη με 5 μεταγραφές και 5 νέες εγγραφές ποδηλατών.

Μεταγραφές είναι οι Θανάσης Παπαγεωργίου (από τον Π.Ο. Πατρών), Παναγιώτης Δούσης και Χρήστος Χιουρέας (από Μεσσηνιακό, Γιώργος Μανεσιώτης και Νίκος Σουλαντίκας (από Α.Ο. Πήγασο Κυψέλης)

Οι νέοι ποδηλάτες είναι οι Γιώργος Κουτσουμπός, Χρήστος Λαγός, Βασίλης Μίχος, Τάσος Ντόβας, Χρήστος Ποντικής και Παντελεήμων Σταμάτης.

Επικεφαλής και υπεύθυνος του ποδηλατικού τμήματος είναι ο Παναγιώτης Βεργετόπουλος και βοηθός του ο Αλέξανδρος Ρούσης.

Επιπλέον δεν υπήρξε καμιά αποχώρηση και έτσι με τον Ευκλή θα τρέχουν ακόμη οι 

Δημήτρης Γεωργόπουλος, Καλλικράτης Γιαννιός, Πέτρος Γύφτουλας, Απόστολος Λαμπρόπουλος, Αθανάσιος Μπάκας , Βασίλης Μυστριώτης, Παναγιώτης - Θανάσης Νικητόπουλος, Γιάννης Παπαβασιλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Θοδωρής Τσούτσο .

Διοργανώνει δύο αγώνες

Επιπλέον, ο Ευκλής έχει προγραμματίσει να διοργανώσει,  με την έγκριση της Ε.Ο.Π.,  δυο ποδηλατικούς αγώνες στην περιοχή μας και έχουν δηλωθεί στο επίσημο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. 

Στις 28 Φεβρουαρίου τον αγώνα αντοχής δρόμου απόστασης 100 χλμ και 60 χλμ «3ος Γύρος Αρφαρά – Πήδημα» στα Αρφαρά, με συνδιοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρφαρών «Η Αναγέννηση» και σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας.

Και στις 25 Σεπτεμβρίου τον ποδηλατικό αγώνα «9η Ανάβαση Ταϋγέτου» στην Καλαμάτα, απόστασης 45 χλμ από την Καλαμάτα έως το Τουριστικό Ταϋγέτου σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας.