Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 09:40

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Διοργανώνει σήμερα τον 1ο αγώνα δρόμου ποδηλασίας

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Διοργανώνει σήμερα τον 1ο αγώνα δρόμου ποδηλασίας

Ο Μεσσηνιακός με την στήριξη του δήμου Καλαμάτας θα διοργανώσει σήμερα Σάββατο στην Καλαμάτα τον 1ο αγώνα δρόμου ποδηλασίας, στη περιοχή της Δυτικής παραλίας εντός της πίστας ΚΑΡΤ σε κυκλική διαδρομή 1200 μέτρων για τις κατηγορίες μίνι μικρά -μίνι μεγάλα – παμπαίδες -πανκορασίδες.

Η εκκίνηση για τα μίνι μικρά (χρονομέτρου) θα δοθεί στις 10.30 το πρωί και ανά 1 λεπτό (ή 30'' ανάλογα την συμμετοχή) θα δίνετε η εκκίνηση και θα αγωνίζονται για μία στροφή. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν τα μίνι μεγάλα και μετά πανκορασίδες και παμπαίδες. Με το πέρας του χρονομέτρου θα αρχίσει το αγώνισμα αντοχής με τα μίνι μικρά απόστασης 8 στροφές, μίνι μεγάλα απόστασης 10 στροφές, παμπαίδες- πανκορασίδες απόστασης 17 στροφές. Στους 6 πρώτους κάθε κατηγορίας θα δοθεί δίπλωμα, στους 3 πρώτους μετάλλιο και στον 1ο κύπελλο. Οι απονομές θα γίνουν πλησίον της εκκίνησης-τερματισμού -(κατηγορίες μίνι ξεχωριστά αγόρια-κορίτσια). Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και ειδικότερα με αυτούς που αφορούν την ορεινή ποδηλασία. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στην δύναμη της ΕΟΠ και έχουν δελτία θεωρημένα για το 2016. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών και αθλητριών. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την προκήρυξη ο Μεσσηνιακός  δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή φθορά-απώλεια αγωνιστικού υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.  Για περισσότερες πληροφορίες ( 6982999140 Nταβουτιάν Κοσμάς).

Εκοψε πίτα

Στο μεταξύ, την περασμένη Κυριακή η ακαδημία ποδηλασίας του Μεσσηνιακού έκοψε την πίτα της μετά από την καθιερωμένη προπόνηση που από δω και πέρα για τους μικρούς αθλητές θα διεξάγεται στην πίστα "San Nikolas" στη δυτική παραλία κάθε Κυριακή πρωί μετά από την ευγενική δωρεάν παραχώρηση την υπευθύνων των πίστας.