Σάββατο, 27 Φεβρουάριος 2016 14:50

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Εκοψε πίτα και βράβευσε τους αθλητές του

Γράφτηκε από τον

Επίδειξη των αθλητών του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ταε κβο ντό Κυπαρισσίας, κοπή της πίτας και βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν το 2015, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κοσμικό κέντρο "Στεφανής" με τεράστια επιτυχία. 

Για τον απολογισμό του σωματείου με την δουλειά που γίνεται την αθλητική χρονιά που διανύουμε μίλησε  ο πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Αλεξόπουλος τονίζοντας ότι το 2015 ήταν μια πετυχημένη χρονιά σε διακρίσεις. "Το Δ.Σ. εργάζεται άοκνα με την προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα ώστε οι αθλητές να συμμετέχουν σε πρωταθλήματα ή διασυλλογικές διοργανώσεις", τόνισε.

Μίλησε επίσης για τα 6 νέα μετάλλια που κατακτήθηκαν, απολογισμός που ικανοποιεί το Δ.Σ. του συλλόγου, ευχόμενος να συνεχιστεί  η πορεία των αθλητών.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά μιλώντας με κολακευτικά λόγια για την πρόοδο και σωματική άσκηση των αθλητών του ιστορικού σωματείου.
Τους αθλητές που διακρίθηκαν συνεχάρη και ο μάστερ Παναγιώτης Δικαίος.

Την Διονυσία Μπουρδέκα από τα Φιλιατρά, που είχε πολλές συμμετοχές σε διοργανώσεις, βράβευσε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας- Ολυμπίας,

Την Αννα Γιακουμοπούλου από το Γιαννιτσοχώρι Ηλείας, με πανελλήνια διάκριση,  βράβευσε ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Τσίγγανος.

Βραβεύθηκαν ακόμη οι Τάσος Μπουρδέκας, Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και Δημήτρης Παναγιωτόπουλος.