Κυριακή, 28 Φεβρουάριος 2016 08:45

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Ο Ευκλής διοργανώνει τον «3ο Γύρο Αρφαρά-Πήδημα»

Γράφτηκε από τον

Ο Ευκλής Καλαμάτας θα διοργανώσει και φέτος τον διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα αντοχής δρόμου με την επωνυμία «3ος Γύρος Αρφαρά-Πήδημα».

Ο αγώνας πέρυσι σημείωσε μεγάλη επιτυχία συγκεντρώνοντας 133 συμμετοχές και οι διοργανωτές αισιοδοξούν ότι και φέτος θα γίνει ένας εξίσου μεγάλος σε συμμετοχή και ενδιαφέρον αγώνας. 

Ο Ευκλής θα συμμετέχει με αρκετούς αθλητές στον αγώνα «3ο Γύρος Αρφαρά-Πήδημα» που θα γίνει σήμερα Κυριακή. Θυμίζουμε πως ο Καλαματιανός σύλλογος το 2016 έχει στο δυναμικό του 23 αθλητές εκ των οποίων 5 ήταν οι νέες μεταγραφές, 6 οι πρώτες εγγραφές και οι υπόλοιποι 12 ανήκαν ήδη στο σύλλογο.

Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα, αφορά τις κατηγορίες παμπαίδων-παγκορασίδων-παίδων-κορασίδων-εφήβων-γυναικών-ανδρών-νέων-μάστερς(ΠΕΠΑ)-ΟΠΕΝ(19-35 ετών, 35 ετών και άνω).

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η πλατεία των Αρφαρών με διαδρομή δεξιόστροφη προς Πήδημα-Αριοχώρι-Άγιο Κωνσταντίνο-Αρφαρά.

Οι ώρες εκκίνησης και οι χιλιομετρικές αποστάσεις είναι: Παμπαίδες-Παγκορασίδες-ΟΠΕΝ: 09.30πμ και απόσταση 20 χλμ (10x2 στροφές). Παίδες-Κορασίδες-Μάστερς-Γυναίκες 10.30 π.μ. και απόσταση 60 χλμ (10x6 στροφές). Ανδρών-Νέων-Εφήβων 10.25 π.μ. και απόσταση 100 χλμ (10x10 στροφές). Οι ώρες εκκίνησης μπορεί ν’ αλλαχθούν ανάλογα με την προσέλευση των αθλητών και αθλητριών.

Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 8.30πμ για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών του αγώνα.

 

Απονομές θα γίνουν στην κεντρική πλατεία των Αρφαρών, πλησίον της εκκίνησης-τερματισμού, τα χρηματικά έπαθλα θα δοθούν μετά τις απονομές.