Πέμπτη, 03 Μάρτιος 2016 14:48

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Συμμετείχε στον 9° Ημιμαραθώνιο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης»

Γράφτηκε από τον

Κάτω από καλές καιρικές συνθήκες και με τη παρουσία εκατοντάδων αθλητών απ' όλη την Ελλάδα, διεξήχθη με επιτυχία την περασμενη Κυριακή ο 9ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Μιχάλης Κούσης» (21,1 χλμ.), με διοργανωτές το Δήμο Αγρινίου, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ.


Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου έγινε από το χωριό Βαριά (Δογρή Τριχωνίδας) στις 11:30 το πρωί σε μία παραλίμνια διαδρομή ενώ ο τερματισμός πραγματοποιήθηκε στη πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου. Παράλληλα διεξήχθησαν αγώνες 5 χλμ. και 10 χλμ. αλλά και αγώνας δρόμου 1χλμ. για μαθητές-τριες δημοτικών σχολείων και γυμνασίων. Συνολικά στους βασικούς αγώνες τερμάτισαν 560 δρομείς, ενώ πάρα πολλά ήταν και τα παιδιά τα οποία έτρεξαν και χάρηκαν με τους γονείς τους τα μικρότερα τον αγώνα του 1χιλ.
Oι θεατές που παραβρέθηκαν στη μεγάλη «γιορτή» του αθλητισμού, είχαν κατακλύσει την πλατεία και τους κεντρικούς δρόμους και δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τους δρομείς, τόσο στην αφετηρία, όσο και σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας έδωσε το παρών με τέσσερις δρομείς, οι οποίοι τερμάτισαν με επιτυχία τον αγώνα του ημιμαραθωνίου. Οι αθλητές που βρέθηκαν στο Αγρίνιο είναι κατά αλφαβητική σειρά οι Βαϊνά Βασιλική, Κόκκορης Διονύσιος, Κούμπουλα Αναστασία και Ξυπόλιτος Στέλιος. Να σημειωθεί ότι πρώτος τερμάτισε ο αθλητής του Μεσσηνιακού Γιάννης Χαμόδρακας με χρόνο 1:16:51".