Παρασκευή, 04 Μάρτιος 2016 19:29

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ωραίο θέαμα στο "7ο Open Επιπέδων"

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από τη Μεσσηνία και τους γειτονικούς νομούς ξεκίνησε το "7ο Open Επιπέδων" που διοργανώνει Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας. 

Μια διοργάνωση που διεξάγεται τα τρία τελευταία χρόνια και δίνει την δυνατότητα σε ερασιτέχνες λάτρεις του αθλήματος να αντιμετωπίζουν αντιπάλους ισάξιου επιπέδου. Οι συμμετέχοντες έχουν χωριστεί σε 3 κατηγορίες δυναμικότητας και παίζουν αρχικά σε φάση ομίλων για να διασφαλιστούν πολλαπλοί αγώνες. Η φάση των ομίλων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή και οι νικητές θα περάσουν στην φάση νοκ άουτ μέχρι να στεφθούν οι πρωταθλητές τις κατηγορίας την Κυριακή 13 Μαρτίου. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες σε καθημερινή βάση στο Αθλητικό Κέντρο στην Δυτική Παραλία αλλά και στα γήπεδα της Τέντας. Η ιδιαιτερότητα της διοργάνωσης και το γεγονός ότι αγωνίζονται αντίπαλο παίκτες περίπου της ίδιας δυναμικότητας έχει ως αποτέλεσμα να διεξάγονται πολλά αμφίρροπα ματς προσφέροντας ωραίο θέαμα σε όσους τα παρακολουθούν. 

Οι περίπου 90 αθλητές που συμμετέχουν είναι από Καλαμάτα, Μεσσήνη, Σπάρτη, Τρίπολη και Μεγαλόπολη.

Ενώ ο προπονητής του ΟΑΚ Χρήστος Χριστόπουλος δηλώνει ευχαριστημένος από την έως τώρα πορεία της διοργάνωσης και περιμένει ακόμη πιο ωραίο θέαμα την επόμενη εβδομάδα όταν και θα γίνουν οι νοκ άουτ αγώνες των κατηγοριών.