Κυριακή, 13 Μάρτιος 2016 12:03

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Διοργανώνει ημερίδα στίβου στις 19 Μαρτίου

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Διοργανώνει ημερίδα στίβου στις 19 Μαρτίου

Το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού διοργανώνει ημερίδα αγωνισμάτων στίβου που απευθύνεται στους μαθητές της ακαδημίας του και σε όσους μαθητές – αθλητές των σχολείων της Καλαμάτας και της Μεσσήνης θέλουν να λάβουν μέρος. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Καλαμάτας και Μεσσήνης καθώς και οι μαθητές Γυμνασίων της περιοχής.

Οι μαθητές θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα παρακάτω αγωνίσματα:

Νηπιαγωγεία: 30 μ. ή σκυταλοδρομία 4χ20μ

Α’ και Β’ και Γ’ Τάξη: 40 μ. ή  40 μ.  με εμπόδια

Δ’ Ε’ και ΣΤ΄   Τάξη: Τρίαθλον με τα αγωνίσματα Αλμα σε μήκος, Μπαλάκι και 60 μέτρα. 

Π/Π και Π/Κ Β’ Α+Β Γυμνασίου: 80 μ., 600 μ. μήκος

Γ’ Γυμνασίου:  300 μ. και 60 με εμπόδια

Σε όλους τους αθλητές  θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό  μετάλλιο.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την δήλωση συμμετοχής και να την παραδώσουν στους προπονητές τους μέχρι τις 18 Μαρτίου. 

Οι μαθητές που δεν έχουν λάβει την δήλωση συμμετοχής μπορούν εναλλακτικά να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6974709074, 6967373787  ή στο email tonikh8@yahoo.gr, μέχρι την παραπάνω ημερομηνία. Όσοι συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι αθλητές που δεν ανήκουν στη δύναμη του Μεσσηνιακού, θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία των αγώνων λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Η παρουσία όλων των γονέων, των συγγενικών προσώπων των αθλητών κρίνεται σημαντική και αναγκαία. Οι γονείς θα οδηγήσουν τα παιδιά στην κλειστή αίθουσα  κάτω από τη βόρεια κερκίδα απ’ όπου θα οδηγηθούν από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσουν οι αγώνες. 

Οι γονείς θα παραμένουν  στη νότια κερκίδα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μεσσηνιακού, απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο για όσους δεν έχουν ενεργή συμμετοχή ή οργανωτικό ρόλο στην εκδήλωση. 

 

Eαν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή των αγώνων η  ημερίδα θα γίνει την Κυριακή 20 Μαρτίου την ίδια ώρα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ