Δευτέρα, 14 Μάρτιος 2016 16:59

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θετική παρουσία στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας συμμετείχε με 8 αθλητές έχοντας θετική παρουσία στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις που έγινε στις 10-13 Μαρτίου στην Τρίπολη.

Οι Στέλλα Ρήγα, Ξένια Τσάλτα, Γκέρη Ασένοβα στην κατηγορία αθλητριών 12 ετών, ο Ντύλαν-Ιάσων Παπανικολάου στην κατηγορία αγοριών 12 ετών, η Αγγελική Κουλουμπού στην κατηγορία κορίτσια 14 ετών και οι Γιώργος Τσούκλερης, Αναστάσης Πάστρας, Νικήτας Μαλαπάνης στην κατηγορία αγόρια 14 ετών. 

Στην προκριμματική φάση, η Αγγελική Κουλουμπού επικράτησε της Ντέμυ Σουρλίγκα (Σικύωνος Κιάτου) με 6-1 6-1 και η Γκέρη Ασένοβα της Μαρίας Τσεκούρα (Ο.Α.Χαλκίδας) με 7-5 6-4 και με τις νίκες αυτές οι καλαματιανές αθλήτριες πέρασαν στην τελική φάση. 

Στα αγόρια, στον προκριματικό γύρο η κλήρωση έφερε αντιμέτωπους δύο Καλαματιανούς αθλητές με τον Τσούκλερη να επικρατεί 6-2 5-7 6-2 του Πάστρα. Επίσης στην τελική φάση βρέθηκε ο Παπανικολάου, ύστερα από κλήρωση μεταξύ των ηττημένων του τελευταίου προκριμματικού γύρου. Στην τελική φάση, η Κουλουμπού αποκλείστηκε από την Δεληγιάννη (Α.Ο.Α.Παπάγου) με 6-3 6-3, η Ασένοβα από την Ξυρουχάκη (Α.Ν.Ο.Γλυφάδας) με 6-1 6-1 και ο Παπανικολάου από τον Κριεζίου (Ξυλόκαστρο) 6-2 6-1. 

Ο Τσούκλερης αποσύρθηκε έπειτα από την νίκη του με τον Πάστρα από το τουρνουά, διότι η προπονητική ομάδα σε συνενόηση με τον αθλητή και τους γονείς του αρνήθηκαν να συμμετέχει σε αγώνα που θα ξεκίναγε στις 22:45.

 

"Ο ελάχιστος στόχος, δηλαδή να πλασάρουμε κάποιους αθλητές μας στα κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης επετεύχθη, συνεχίζουμε τον προγραμματισμό και ευχόμαστε στους αθλητές μας καλή επιτυχία στο επόμενο τουρνουά" δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Διονύσιος Λαμπρόπουλος, ενώ ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Χριστόπουλος σημείωσε: "Ενθαρρύνουμε τα παιδιά να συμμετέχουν σε αγώνες για να αποκτήσουν και την εμπειρία του καθαρού ανταγωνισμού, ενώ είναι θετικό το γεγονός πως πήγαμε όλοι σαν ομάδα και τα παιδιά πραγματικά χαρήκανε την εμπειρία ανεξάρτητα από τα ατομικά αποτελέσματα¨.