Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2016 12:49

550 μαθητές συμμετείχαν φέτος στα σεμινάρια γκολφ της Navarino Golf Academy!

Γράφτηκε από τον
550 μαθητές συμμετείχαν φέτος στα σεμινάρια γκολφ της Navarino Golf Academy!

Για 3η συνεχή χρονιά, η Navarino Golf Academy εκπαίδευσε περισσότερους από 550 μαθητές των δήμων της περιφέρειας της Μεσσηνίας στο πρόγραμμα “Μαθήματα γκολφ στα σχολεία”. 

Οι επαγγελματίες γκόλφερ της Costa Navarino επισκέφτηκαν 9 συμμετέχοντα σχολεία από τα μέσα Φεβρουαρίου ως και τις αρχές 4 Μαρτίου για να εκπαιδεύσουν αφιλοκερδώς μαθητές από 6-12 ετών παρέχοντας τη χρήση του ειδικού εξοπλισμού γκολφ για παιδιά (SNAG). 

Η πρωτοβουλία της Νavarino Golf Αcademy στοχεύει στο να εμπνεύσει παιδιά να εξοικειωθούν με το νέο Ολυμπιακό άθλημα το οποίο δεν ήταν γνωστό μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, δίνοντας τους παράλληλα την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο γκολφ.

O Ηead Golf Kids Academy, PGA προπονητής της Navarino Golf Academy της Costa Navarino Αδάμ Κρητικός δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για ακόμη μια χρονιά καταφέραμε να συνεργαστούμε με τόσα σχολεία και να συνεισφέρουμε με το δικό μας τρόπο στην εκμάθηση του γκολφ. Ελπίζουμε στη συνέχεια του προγράμματος και τον επόμενο χρόνο και να έχουμε τη δυνατότητα να εκπαιδεύσουμε ακόμα περισσότερα παιδιά!»

Το πρόγραμμα “Mαθήματα γκολφ στα σχολεία” ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια με τη συμμετοχή περισσότερων από 10 σχολείων και μέχρι σήμερα έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα πάνω από 1100 παιδιά.