Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2016 13:10

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το "7ο Τουρνουά Open Επιπέδων"

Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το "7ο Τουρνουά Open Επιπέδων" που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Ένα τουρνουά θεσμός για την Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή, στο οποίο οι ερασιτέχνες αθλητές χωρίζονται σε κατηγορίες δυναμικότητας για πιο αμφίρροπους αγώνες με στόχο πάντα την διασκέδαση και ίσως την άνοδο σε μια ανώτερη κατηγορία. Η συμμετοχές στο 7ο τουρνουά της σειράς ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με 90 αθλητές από Καλαμάτα, Μεσσήνη, Χράνους, Καρδαμύλη, Τρίπολη, Μεγαλόπολη και Σπάρτη να δίνουν το παρόν.

Στην 3η κατηγορία, στις γυναίκες, νικήτρια η μόλις 11χρονη Γκέρη Ασένοβα, η οποία απέδειξε στον τελικό με αντίπαλο την Νίνα Στρούμπου Πάστρα πως έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει μία πολύ καλή αθλήτρια. Στην ίδια κατηγορία, στους άνδρες, ο Παντελής Μουτζούρης από τους Χράνους ξεπέρασε το πολύ δύσκολο εμπόδιο του Πέτρου Γιαννακέα (Καρδαμύλη) στα νοκ άουτ αλλά στον τελικό έχασε από τον επίσης Χρανιώτη Ανδρέα Πουρνάρα. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο αγώνας που ξεχώρισε σε αυτή τη κατηγορία ήταν ο ημιτελικός μεταξύ του Ανδρέα Πουρνάρα κόντρα στον Νίκο Πουρνάρα, στον οποίο ο πρώτος έκανε την ανατροπή βρισκόμενος πίσω στο σκορ με 6-4 4-1!

Στην 2η κατηγορία, η νεαρή αθλήτρια του Άτλα Τρίπολης Αμαλία Ψαράκη λύγισε την Καλαματιανή Χριστίνα Εξηνταβελώνη σε έναν τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες του τάι μπρέικ Στους άνδρες, ο Γιάννης Τοντέριτσα έδειξε και στον τελικό την ανωτερότητα του με αντίπαλο τον Μπάμπη Κουλουμπό, και δίκαια πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην 1η κατηγορία.

Στην 1η κατηγορία, η Κατερίνα Σταμούλη τερμάτισε αήττητη αλλά στον τελικό και με αντίπαλο την συνήθως συμπαίκτρια της στα διπλά Βάσια Μπίζου χρειάστηκε να πάει στο τάι μπρέικ για την νίκη. Στους άνδρες, ο καλαματιανός Παναγιώτης Καρελάς κέρδισε τον Δημήτρη Δουκουμόπουλο της Τρίπολης και έγινε ο πλέον πολυνίκης αθλητής της σειράς Open Επιπέδων με 3 τίτλους!

Στις απονομές παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Διονύσιος Λαμπρόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Μιχαλόπουλος.

 

Θυμίζουμε ότι όλοι οι φιναλίστ της 2ης και 3ης κατηγορίας θα αγωνισθούν στο επόμενο τουρνουά επιπέδων που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο στην αμέσως ανώτερη κατηγορία.