Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 13:29

"ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ": Κατέγραψαν τα προβλήματα στο κολυμβητήριο και ετοιμάζουν προτάσεις

Γράφτηκε από τον
"ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣ - ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ": Κατέγραψαν τα προβλήματα στο κολυμβητήριο και ετοιμάζουν προτάσεις

Επίσκεψη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Καλαμάτας πραγματοποίησε χθες το τμήμα αθλητισμού της δημοτικής παράταξης "Ανοιχτός Δήμος- Ενεργοί Πολίτες", προκειμένου να καταγράψει τα λειτουργικά προβλήματα που υπάρχουν.

Είδαν από κοντά τα προβλήματα στα αποδυτήρια, στους βατήρες και στους χώρους του κολυμβητηρίου ενώ στάθηκαν και στο γεγονός ότι πολλές διαδρομές παραμένουν κλειστές για το κοινό λόγω… οικονομίας.

Ο επικεφαλής Μανώλης Μάκαρης τόνισε: Η δημοτική παράταξη μας παίρνει μια πρωτοβουλία για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, όπως το κολυμβητήριο. Είναι γνωστό ότι ο δήμος έχει χαμηλά στις προτεραιότητες του τις αθλητικές υποδομές. Αφού καταγραφούν όλα τα προβλήματα θα κάνουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων. 

Στο κολυμβητήριο ένα βασικό θέμα είναι οι διαδρομές που δεν είναι ελεύθερες για το κοινό και δεν μπορούν να αθληθούν οι πολίτες. Προβλήματα υπάρχουν και στα αποδυτήρια ενώ απαιτείται ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου όπως έχει γίνει σε αντίστοιχα κολυμβητήρια στην Αμαλιάδα ή στο Βύρωνα».

Ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος Στάθης Σταματόπουλος επισήμανε: «Έχουν επισημανθεί με παρεμβάσεις και καταγγελίες τα προβλήματα στον Αθλητικό Φορέα αλλά δεν έχουν μπει σε προτεραιότητα. Σκοπός μας είναι να έχουμε επαφή με τους αθλητικούς φορείς της πόλης για να επισημάνουμε με κάθε λεπτομέρεια τα προβλήματα».

Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Φαββατάς από την πλευρά του τόνισε: «Οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, κολυμβητήριο, Στάδιο, Τέντα είναι σε άσχημη κατάσταση και ο δήμος πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα». 

 

Παρών στο κολυμβητήριο ήταν και ο πρόεδρος του ΝΟΚ Δημήτρης Κακαλίκας ο οποίος επισήμανε τα προβλήματα στα μέλη του "Ανοιχτού Δήμου- Ενεργοί Πολίτες".