Τετάρτη, 23 Μάρτιος 2016 14:07

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ικανοποίηση για την μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα στίβου

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ικανοποίηση για την μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα στίβου

Ικανοποίηση επικρατεί στον Μεσσηνιακό για την μεγάλη συμμετοχή και την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στην δεύτερη αναπτυξιακή ημερίδα στίβου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η οποία έγινε την περασμένη Κυριακή. 

Το Δημοτικό στάδιο υποδέχθηκε εκατοντάδες αθλητές αλλά και γονείς και φίλους τους που παρακολούθησαν τους αγώνες από την εξέδρα. 

Οι πρωταγωνιστές αθλητές και αθλήτριες ξεπέρασαν τους 200, η ηλικία των οποίων αντιστοιχούσε σε όλες τις τάξεις του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα διεξήχθη με μεγάλη ακρίβεια και περιλάμβανε κυρίως δρομικά αγωνίσματα για τις ηλικίες έως την Τρίτη τάξη Δημοτικού, Τρίαθλο για τις τάξεις Δ’, Ε’ και ΣΤ΄Δημοτικού και 80μ. και 600μ. για τους μαθητές Γυμνασίων. Οι θεατές, αρκετές εκατοντάδες, ενθάρρυναν συνεχώς τους αθλητές και επικρατούσε μια ενθουσιώδης ατμόσφαιρα καθ΄ όλη τη διάρκεια των αγώνων. Οι διοργανωτές έδωσαν έμφαση στη συμμετοχή και επιβράβευσαν όλους τους συμμετέχοντες με αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

Η απονομή των επάθλων στους νικητές και τις νικήτριες του τριάθλου θα γίνει την ημέρα της διεξαγωγής των Παπαφλεσσείων, την 28η Μαίου κατά την διάρκεια των αγώνων.

Ο Μεσσηνιακός με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τους χορηγούς του τμήματος στίβου που με την οικονομική συμβολή τους συντελούν στη απρόσκοπτη λειτουργία του τμήματος του αρχαιότερου αθλητικού σωματείου της χώρας. 

Η επιτυχημένη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή των προπονητών του τμήματος στίβου Άρη Τριανταφυλλόπουλου Ελίνας Χαντζή, Γιάννη Καλυβιώτη, Γιάννη Σταυρόπουλου, Γιάννας Κοστρίβα, Βούλας Κορωνιού, Μαρίας Χρονοπούλου και Χαράς Χιουρέα. Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλε τα μέγιστα και η ομάδα των εθελοντών που την αποτελούσαν, ο καθηγητής φυσικής αγωγής Τασσιόπουλος Ευτύχης, ο Μπιζήμης Χρήστος και οι αθλητές του Συλλόγου Κανελλόπουλος Γεώργιος, Νικολόπουλος Αλέξανδρος, Μαγουλιανίτης Κυριάκος, Κλεόν Μέτσα, Αμοιραδάκη Στέλα,Τριαντοπούλου Ζέτα και Σουλειμέζη Νίκη.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε ο Μεσσηνιακός και στον Αθλητικό Φορέα του Δήμου για τη διάθεση της εγκατάστασης.