Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2016 15:23

Ξεκινά σήμερα το φεστιβάλ Μπριτζ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Για 22ή συνεχή χρονιά ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας  (ΟΑΜΚ) διοργανώνει το Φεστιβάλ Μπριτζ Καλαμάτας το οποίο φέτος συμπίπτει με το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδος.

Στους αγώνες αναμένεται να λάβουν μέρος αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και μέλη της Εθνικής ομάδας Μπριτζ.  Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες Selena Ballroom και Selena I του HorizonBlu Hotel από σήμερα Πέμπτη έως και την Κυριακή 27/3 και είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ  (ΕΟΜ) και του  Δήμου Καλαμάτας. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Αλεξανδρόπουλος και ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Κατσίποδας, φέτοστο πλαίσιο του προγράμματος που εγκρίθηκε από την ΕΟΜ και αφορά στην εκμάθηση αγωνιστικού μπριτζ σε παιδιά ηλικίας μέχρι 16 ετών (κατηγορία kids), ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας θα πραγματοποιήσει και δύο ημερίδες για τους μικρούς μαθητές. Διαιτητής των αγώνων  θα είναι ο Εθνικός διαιτητής της ΕΟΜ Κηπουρός Νίκος με βοηθό την  Οικονόµου Ευδοκία, πτυχιούχο διαιτητή της ΕΟΜ. Στους αγώνες θα λάβει μέρος και ο πρόεδρος της ΕΟΜ Αθανασιάδης Αλέκος. Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι:

Πέμπτη 24 Μαρτίου:  20:30, 1η ημερίδα ομάδων

Παρασκευή 25 Μαρτίου: 11:00, 2η ημερίδα ομάδων

Παρασκευή 25 Μαρτίου: 19:00, 1η ημερίδα ζευγών

Σάββατο 26 Μαρτίου: 19:00, 2η ημερίδα ζευγών και 1η ημερίδα Kids

Κυριακή 27 Μαρτίου: 11:00, 3η ημερίδα ζευγών και 2η ημερίδα kids

 

Κυριακή 27 Μαρτίου: 15:00, Απονομές