Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 16:39

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Επιτυχίες του ΝΟΚ στην Πάτρα

Γράφτηκε από τον
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Επιτυχίες του ΝΟΚ στην Πάτρα

Στο διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο ΑΙΟ Ρίου Ιάσων στην Πάτρα συμμετείχε το περασμένο Σαββατοκύριακο το ιστιοπλοϊκό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Οι αθλητές πήγαν πολύ καλά και έδειξαν θετικά στοιχεία εν όψει του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. 

Ο test event αγώνας έγινε με πολύ καλές συνθήκες και με πολλά ρεύματα στη θάλασσα. Στον αγώνα οι αθλητές κατέκτησαν δυο πρωτιές, ο Λημνιός Γιώργος στα Optimist Junior και η Αδαμοπούλου Στεφανία στα Laser 4,7 γυναικών. 

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας συμμετείχε στο διασυλλογικό αγώνα με κεντρικό σύνθημα «κάνε τη λευχαιμία παρελθόν» σε μια προσπάθεια να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού και να ευαισθητοποιήσει την ιστιοπλοϊκή οικογένεια.

Οι ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας έφεραν στα σκάφη το λογότυπο «πάρε μέρος στην αλυσίδα γίνε κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών».

Την προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στήριξαν ο Σύλλογος Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος, ο Σύλλογος Εθελοντών Δοτών Καλαμάτας και το Κέντρο Εθελοντών Δοτών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από σήμερα μέχρι την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν.Δ. Ελλάδος Optimist και Laser 4,7 στη Πάτρα όπου ο ΝΟΚ θα συμμετέχει με τους Τσαπάρα Διονυσία, Πατικοπούλου Άρτεμις, Μαρισέλ Ξάνθη, Αδαμοπούλου Αγγελική, Αδαμόπουλος Κων/νος, Σιαφάκας Αλέξανδρος, Κολινιάτης Μάνος, Τσάμης Στάθης, Αδαμοπούλου Στεφανία και Γούλας Ανδρέας.