Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2016 14:49

ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ: Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Απόστολος Κουταβάς

Γράφτηκε από τον

Στο Βαγιαδολίδ της Ισπανίας θα διεξαχθεί από αύριο έως τις 3 Απριλίου το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τραμπολίνο ανδρών - γυναικών και αγοριών - κοριτσιών (13-17 ετών).

Η Ελλάδα θα λάβει μέρος με 17 Ελληνες και αθλήτριες, με τη Μεσσηνία να έχει εκπροσώπηση σε αυτή τη διοργάνωση, μιας και στην αποστολή βρίσκεται ο Απόστολος Κουταβάς.
Ο αθλητής του Αθλου Καλαμάτας θα λάβει μέρος στην κατηγορία των ανδρών, μαζί με τους Γιάννη Τοπτίδη, Μάριο Γράψα και Κώστα Γράψα. Αντίστοιχα, στην κατηγορία αγοριών θα αγωνιστούν οι Γιάννης Μπαλί, Βαγγέλης Μακρής, Δημήτρης Μακρής, Πέτρος Λέφας και στα κορίτσια οι Χριστίνα Τάτση, Δήμητρα - Ισαβέλλα Τόλη, Αντωνία Σακελλαρίδου, Δέσποινα Μενδρινού, στις οποίες πρέπει να προστεθούν και τέσσερις αθλήτριες του ακροβατικού διαδρόμου (Καλλιόπη Χρηστάκη, Βασιλική Βαβουράκη, Αναστασία Πλατανοπούλου, Ελισάβετ Βαλλέρα) που θα ταξιδέψουν στην Ισπανία με έξοδα των σωματείων τους.  Στην κατηγορία γυναικών, μοναδική Ελληνίδα εκπρόσωπος θα είναι η Λίλα Κασάπογλου, η οποία θα κυνηγήσει τη διάκριση τέσσερις μήνες μετά την οριακή απώλεια της Ολυμπιακής πρόκρισης, Τους Έλληνες αθλητές συνοδεύουν οι προπονητές Κυριάκος Μαβιτζής, Βαρβάρα Βοϊβόδα, Χρύσα Γεωργουλάκη, Καλλιρόη Μανωλούκου, Απόστολος Σταυριανίδης και οι διεθνείς κριτές Δημοσθένης Χρυσοσπάθης, Θεόδωρος Μπανασάκης, Παρασκευή Ζαφειρίου. Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βαγιαδολίδ θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 550 αθλητές και αθλήτριες, από 29 χώρες.