Κυριακή, 03 Απρίλιος 2016 12:05

Τρεις αθλητές του ΣΔΥΜ έτρεξαν στα Τρίκαλα

Γράφτηκε από τον

 

Από την Καλαμπάκα και κάτω από την σκιά των Βράχων των Μετεώρων δόθηκε η εκκίνηση του 9ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Καλαμπάκας – Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος», την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο οποίος φέτος ήταν αφιερωμένος στον μαραθωνοδρόμο ετών 80 κ. Γιώργο Θέμελη ο οποίος είναι μέλος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων.

Εκατοντάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, έδωσαν δυναμικό παρόν, επιβεβαιώνοντας ότι ο συγκεκριμένος ημιμαραθώνιος είναι ίσως ο καλύτερος και γρηγορότερος μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, αφού οι εγγραφές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Η εκκίνηση δόθηκε από την Κεντρική πλατεία Ρήγα Φεραίου της Καλαμπάκας, από το Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη, τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος μάλιστα ακολούθησε τον αγώνα με το ποδήλατό του, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Ράντο, τον  Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Μπουτίνα και άλλους  τοπικούς παράγοντες και οι δρομείς τερμάτισαν στη κεντρική πλατεία των Τρικάλων κάτω από τα χειροκροτήματα πλήθους κόσμου.

Οι διοργανωτές έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους στηριζόμενοι και στην πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών, που φέτος ήταν πολυάριθμοι και βοήθησαν τα μέγιστα, ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας βρέθηκε στα Τρίκαλα με τρεις δρομείς του και συγκεκριμένα με τους Παναγιώτη Σινόπουλο (01:29:07), Διονύση Κόκκορη (01:41:16), και Ιωάννη Καράμπελα (01:43:03), οι οποίοι τερμάτισαν με επιτυχία τον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Για την ιστορία οι νικητές του αγώνα στους άντρες ήταν: 1ος ο Γιώργος Μίνος (1:08:37), 2ος ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος (1:08:53) και 3ος ο Μιχάλης Καλομοίρης (1:09:49) και στις γυναίκες 1η η Έλενα Νεβεντάκη (1:20:08, 2η Βασιλική Καραγεωργάκη (1:20:40) και 3η Βίκυ Κολοβού (1:27:39).