Κυριακή, 03 Απρίλιος 2016 10:32

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ: Με 35 αθλητές στο Κύπελλο Νότιας Ελλάδας

Γράφτηκε από τον

 

Στο Κύπελλο Καράτε εγχρώμων και μαύρων ζωνών Νότιας Ελλάδος θα συμμετάσχει με 35 αθλητές και αθλήτριες ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε. Οι αγώνες  θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε σήμερα Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Βέλο - Κορινθίας.

 

Προπονητές των αγώνων θα είναι οι  Ιωάννης και Ευάγγελος  Μπούρας. Την αποστολή θα συνοδεύσει  ο πρόεδρος της διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την Νότια Ελλάδα και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Λ.Ο.Κ Ευθύμιος Μπούρας, καθώς και πλήθος κόσμου από συγγενείς και φίλους των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους εν λόγω αγώνες.    

Ο Ε. Μπούρας  με αφορμή τη συμμετοχή του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου στο εν λόγω πρωτάθλημα, δήλωσε : «Οι αθλητές του συλλόγου μας έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία, κάτω από τις οδηγίες τις δικές μου αλλά και των συνεργατών μου. Είμαι πεπεισμένος πως για μια ακόμη φορά θα τα πάμε περίφημα και οι κόποι μας θα έχουν αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι και σε αυτούς τους αγώνες θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που φέρνουμε σε πέρας εδώ και 37 χρόνια, να κρατάμε δηλαδή στο υψηλότερο επίπεδο το Καράτε και να κάνουμε υπερήφανη την πόλη και το Νομό μας».

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι Αποστολόπουλος Δημήτριος στα -67Κg στους  Άνδρες, ο Μάγερας Αθανάσιος στα -75 κιλά στους άνδρες, ο Οικονομόπουλος Παναγιώτης στα  -84 κιλά στους ανδρες, ο Χρονάς Νικόλαος στους εφήβους στα -52 κιλά, o Γεωργάτος Νικόλαος στα +50 κιλά στους παίδες, ο Ζόμπολας Γεώργιος στην κατηγορία των -63 κιλά στους έφηβους, ο Ντόκος Βασίλης  στην κατηγορία -45 κιλά στους παίδες, ο Χασανάκος Αναστάσιος στα -45 κιλά στους παίδες, ο Λαπιώτης Δημήτρης στα -30 κιλάστους παίδες, ο Μπάλλας Ιωάννης στα -30 κιλά στους παίδες, ο Σταθόπουλος Κωνσταντίνος στα  +35 κιλά στους παίδες, ο Κατερινόπουλος Νικόλας στα -30 κιλά στους παίδες, ο Μπακάκης Ιωάννης στα -30 κιλά ο  Σταθόπουλος Συμεών στα -35 κιλά στην κατηγορία των παίδων, ο Σγούρος Μάριος στα -35 κιλά στην κατηγορία των παίδων, ο Ζόμπολας Φώτης στα -35 κιλά στην κατηγορία τωνπαίδων. Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο Κούμιτε, όσο και στο αγώνισμα του Κάτα.

Οι παίδες που θα πάρουν μέρος μόνο στη διαδικασία του Κάτα είναι οι Αντωνόπουλος Φώτης, Βασιλείου Παναγιώτης, Ζαχαρόγιαννης Σωκράτης, Καγκαράκης Δημήτρης, Κακριδώνης Βασίλης, Κατερινόπουλος Κωνσταντίνος, Μαρίνος Περικλής και Μπάλλας Άγγελος.

Ενώ στις κορασίδες θα λάβουν μέρος οι Κατερινοπούλου Ηλιάνα στα -42 κιλά, Μπακάκη Δήμητρα στα -37 κιλά, Νικολοπούλου Διονυσία στα +42 κιλά, Σταυριανού Ελένη στα -30 κιλά, Κακούνη Σοφία στα +25 κιλά, Καρανίκα Ηρώ στα +35 κιλά, Λεμπέση Ιωάννα στα +30 κιλά. Οι παραπάνω  αθλήτριες θα διαγωνισθούν και στο αγώνισμα του Κάτα.

Μόνο στα Κάτα κορασίδων θα πάρουν μέρος οι Θεονά Άννα Μαρία, Κακούνη Κατερίνα, Κακριδώνη Δήμητρα και Φουρτούνη Μαρία.