Τρίτη, 05 Απρίλιος 2016 13:51

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρώτη επίσημη εμφάνιση του τμήματος στίβου

Γράφτηκε από τον

 

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα πολυάθλων παμπαίδων - παγκορασίδων Β΄ το οποίο διοργανώθηκε από την ΕΑΣ. ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσουν συμμετείχαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Ακρίτα Καλαμάτας. 

Οι αγώνες έγιναν την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο και το νεοσύστατο τμήμα του Ακρίτα έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση. 

Συμμετείχαν συνολικά δεκαέξι αθλητές και τρεις εκτός συναγωνισμού:

Στην κατηγορία παμπαίδων αγωνίστηκαν οι Παναγιώτης Κομπότης, Κώστας Αλεξανδρόπουλος, Νίκος Δαλαχάνης, Παναγιώτης Σιώρας, Αιμιλιάνος Μαλλώσης, Νίκος - Μάριος Πλούμης, Γιάννης Μητρόπουλος.

Στην κατηγορία παγκορασίδων αγωνίστηκαν οι Χριστιάννα Μπίτσικα, Χαρίκλεια Θεοδωρακοπούλου, Μαρία Πετεινάρη, Βασιλική Πετεινάρη, Ελένη Κούρτη, Καλλιρόη Δαλαχάνη, Δέσποινα - Κωνσταντίνα Παπαχριστοφίλου, Ευσταθία - Νικολέττα Σιώρα, Μαρία Δεμπεγιώτη. 

Εκτός συναγωνισμού αγωνίστηκαν οι Κωνσταντίνα Σπηλιώτη, Σάρα Μπουσάι και Αγγελική Δημοπούλου.

Βραβεύθηκαν οι τρεις πρώτοι νικητές των επί μέρους ατομικών αγωνισμάτων των πολυάθλων. Από την ομάδα του Ακρίτα 

Η Βίκη Πετεινάρη ήταν 2η στο άλμα σε ύψος και η Μαίρη Πετεινάρη τρίτη στο ίδιο αγώνισμα. 

Στα 1000 μέτρα ο Γιάννης Μητρόπουλος ήταν πρώτος. Στο μπαλάκι ο Νίκος Πλούμης ήταν 3ος και στα 60 μέτρα ο Νίκος Δαλαχάνης ήταν 3ος.

Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω 16 αθλητές και αθλήτριες είναι οι πρώτοι οι οποίοι έλαβαν από ένα βαθμό ο καθένας στην αξιολόγηση του Ακρίτα.