Τρίτη, 05 Απρίλιος 2016 14:21

Με επιτυχία το τουρνουά «Game Square» στην Πύλο

Γράφτηκε από τον

 

Με την κεντρική πλατεία της Πύλου να μεταμορφώνεται σε αθλητικό κέντρο, περισσότερα από 60 άτομα όλων των ηλικιών δήλωσαν συμμετείχαν στο τουρνουά «Game Square»που διοργάνωσε την Κυριακή για πρώτη φορά ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλου.

 

To τουρνουά περιελάμβανε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Συμμετείχαν 16 ομάδες των 4 ατόμων, χωρισμένες με βάση την ηλικία. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να διαγωνιστούν συνεχόμενα και στα τρία αγωνίσματα, για να περάσουν στο επόμενο επίπεδο. Η τρίτη και τελευταία φάση, ανέδειξε τους νικητές. 

Η πόλη της Πύλου όλη την ημέρα ήταν γεμάτη από κόσμο που κατέφθασε για να απολαύσει τους αγώνες. 

 «Σκεφτόμασταν εδώ και καιρό να αναβιώσουμε τα αγωνίσματα της πλατείας, όπως αυτά γίνονταν αρκετά χρόνια πριν. Οι στόχοι μας είναι τόσο να δώσουμε ένα δυνατό κίνητρο στη νεολαία να έρθει πιο κοντά με τον αθλητισμό όσο και να γεμίσουμε τον ελεύθερό μας χρόνο, δίνοντας μια ένεση ζωντάνιας στην καθημερινή ρουτίνα. Νομίζω ότι όλοι μαζί τα καταφέραμε» δήλωσε ο Στάθης Κούβελας, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλου.

Το τουρνουά έκλεισε με ροκ μουσική από το συγκρότημα «Μαύρα Κύματα», ενώ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλου ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά και κάλεσε όλο τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος με την υποστήριξη και χορηγία των τοπικών επιχειρήσεων της Πύλου.