Κυριακή, 17 Απρίλιος 2016 14:18

ΕΥΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Συμμετείχε στην πεζοπορία για την ανάδειξη των καλντεριμιών της Βέργας

Γράφτηκε από τον

 

Στην πεζοπορία στα πανέμορφα καλντερίμια της κάτω Βέργας μαζί με άλλους φυσιολατρικούς, πολιτιστικούς και πεζοπορικούς συλλόγους πήραν μέρος οι πεζοπόροι του Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλής» την περασμένη Κυριακή.

 

Απολαμβάνοντας τη μοναδική ομορφιά τόσο της φύσης, όσο και του ίδιου του οικισμού, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν άμεσα για την πορεία και τ’ αποτελέσματα της αξιολογότατης πρωτοβουλίας κατοίκων, φορέων και συλλόγων, που έχει ως στόχο την ανάδειξη των καλντεριμιών, βρυσών και αλωνιών της Βέργας σε μνημεία του νεότερου πολιτισμού.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική και ελπιδοφόρα πρωτοβουλία, την οποία ο Ευκλής αγκάλιασε και στήριξε από την πρώτη στιγμή.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους όσους πήραν μέρος.

Στην εκστρατεία «Let’s do it  Greece»

Την Κυριακή 17 Απριλίου στις 9.30 π.μ. τα μέλη και οι φίλοι του Ευκλή θα συναντηθούν στα γραφεία του Συλλόγου Αριστομένους 56 (τέρμα Αριστομένους), για να καθαρίσουν το χώρο γύρω από τα γραφεία του συλλόγου.

Το «Let’s do it  Greece» είναι μια εθελοντική εκστρατεία, που έχει ως βασικό στόχο να διαδώσει το μήνυμα της εθελοντικής συνείδησης και του εθελοντισμού. Το σύνθημα της δράσης είναι «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μια μόνο μέρα».