Σάββατο, 16 Απρίλιος 2016 19:45

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Θετική παρουσία του Ευκλή σε δύο αγώνες

Γράφτηκε από τον
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Θετική παρουσία του Ευκλή σε δύο αγώνες

 

Εξαιρετικές επιδόσεις είχαν οι ποδηλάτες του Ευκλή Καλαμάτας στους ποδηλατικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. στο Δυρράχι και στον παράδρομο της Θουρίας το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

 

Το Σάββατο στον ποδηλατικό αγώνα αντοχής των 100 χλμ με την επωνυμία «1o Bioracer Cup» με διαδρομή από το Δυρράχι, Μεγαλόπολη, Αλλαγή, Θουρία  και τερματισμός το Δυρράχι, οι μάστερς του Ευκλή στη γενική κατάταξη κατέλαβαν την τρίτη θέση, τερματίζοντας όλοι μέσα στη 10αδα.

Στις κατηγορίες τους έλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

Ο Βασίλειος Μυστριώτης (Μάστερ Δ΄) 1ος. Ο Πέτρος Γύφτουλας (Μάστερ Α΄) 3ος. Ο Ιωάννης Παπαβασιλόπουλος (Μάστερ Β΄) 6ος. Ο Χρήστος Ποντίκης (Μάστερ Β΄) 7ος. Ο Παντελεήμων Σταμάτης (Μάστερ Β΄) 10ος και ο Παναγιώτης Δούσης (Ανδρών) 15ος.

Την Κυριακή στον ποδηλατικό αγώνα (Σιρκουί) με την επωνυμία «Tour De Granaz» 2016 στον παράδρομο της νέας Εθνικής Οδού, στο ύψος της Θουρίας των 36 χλμ οι Μάστερς του Ευκλή τερμάτισε σε πολύ καλές θέσεις, μέσα στην 5αδα ως εξής:

Ο Βασίλειος Μυστριώτης (Μάστερ Δ΄) 1ος. Ο Πέτρος Γύφτουλας (Μάστερ Α΄) 3ος και ο Ιωάννης Παπαβασιλόπουλος (Μάστερ Β΄) 5ος.

Στην κατήγοροι Ανδρών στα 60 χλμ ο Παναγιώτης Δούσης τερμάτισε 12ος, εξίσου καλή επίδοση.

 

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Κουτρούλης και ο έφορος του τμήματος ποδηλασίας Παναγιώτης Βεργετόπουλος και τα μέλη της διοίκησης του Ευκλή συνεχάρησαν τους ποδηλάτες του συλλόγου για τις επιδόσεις τους.