Κυριακή, 17 Απρίλιος 2016 15:47

ΣΚΑΚΙ: Σγουρός και Γούργαρη πάνε στο πανελλήνιο

Γράφτηκε από τον

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα τα ατομικά πρωταθλήματα της ΕΣΣΠΕΠ. 

 

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Απόστολος Σγουρός πήρε τον τίτλο  για το 2016 (μετά από 4 νίκες και μία ισοπαλία αήττητος) και θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Ανδρών.

Επίσης στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών θα εκπροσωπήσει τη Περιφέρεια Πελοποννήσου η 15χρονη αθλήτρια του Συλλόγου της Τρίπολης Γούργαρη Μαριάννα, ως Πρωταθλήτρια της ΕΣΣΠΕΠ για το 2016.

Στην Καλαμάτα διεξήχθησαν τα πρωταθλήματα σε δύο ομίλους.

Στον πρώτο όμιλο διακρίθηκαν οι εξής αθλητές: 1ος Σγουρός Απόστολος, Ν.Ο.Κ. (4,5 / 5) Κύπελλο και χρυσό μετάλλιο. 2ος Χρυσάφης Αργύρης,  Σ.Σ. Κρανιδίου (4 / 5) αργυρό μετάλλιο. 3ος Μαυρομιχάλης Κωνσταντίνος, Ο.Σ. Καλαμάτας (4/5) χάλκινο μετάλλιο.

1η γυναίκα η αθλήτρια του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης Γούργαρη Μαριάννα. 2η γυναίκα η αθλήτρια του Σ.Ο. Κρανιδίου Αυδούλη Ευαγγελία. 3η γυναίκα η αθλήτρια του Ν.Ο. Καλαμάτας Ρομπάκη Μαρία.

1ος στην κατηγορία έως 18 ετών ο αθλητής του Σ.Ο. Πύργου Τουμπέκης Παναγιώτης

Στον δεύτερο όμιλο διακρίθηκαν οι εξής αθλητές: 1η θέση κατέλαβε ο αθλητής του Ν.Ο. Καλαμάτας Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος με το απόλυτο σκορ 5/5 (κύπελλο και χρυσό μετάλλιο). Την 2η θέση κατέλαβε ο αθλητής του Ν.Ο. Καλαμάτας Πουλόπουλος Ηλίας (αργυρό μετάλλιο). Την 3η θέση καθώς και την 1η θέση γυναίκας κατέλαβε η αθλήτρια του Σ.Ο. Φιλιατρών Ταγκαλάκη Ιωάννα – Λαμπρινή.

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, ο πρόεδρος του ΝΟ Καλαμάτας Δημήτρης Κακαλίκας, η Πρόεδρος της ΕΣΣΠΕΠ Ευαγγελία Αυδούλη και η πρόεδρος του Ο.Σ. Καλαμάτας Κατερίνα Μαυρομιχάλη.

Ο κ. Μπασακίδης αέδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές για τη συμμετοχή τους και ευχήθηκε στον Σγουρό και την Γούργαρη  καλή επιτυχία στην τελική φάση των αγώνων όπου θα λάβουν μέρος οι πρωταθλητές όλων των Περιφερειών. Επίσης δήλωσε ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα είναι πάντα κοντά σε τέτοιες διοργανώσεις.

Η διευθύντρια των αγώνων Τούλα Χατζηπαναγιώτου – Τσιάλα ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμο Καλαμάτας και ΕΣΣΠΕΠ για τη συνεργασία.