Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2016 16:02

Το Σάββατο o Γύρος της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Το προσεχές Σάββατο θα διεξαχθεί φέτος ο Γύρος της Καλαμάτας τον οποίο θα διοργανώσει για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, με την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας Περιφέρειας Πελοποννήσου, το Δήμο Καλαμάτας και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων.

Ο 16ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας 10 χιλιομέτρων θα είναι αφιερωμένος στο σύλλογο ατόμων με εμπειρία καρκίνου Καλαμάτας 

Στις 6.30 θα ξεκινήσει ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων, στις 6 μ.μ. ο αγώνας δυναμικού βαδίσματος 10 χιλιομέτρων και στις 6.35 μ.μ. ο αγώνας 2 χιλιομέτρων για παιδιά και γονείς.

"Τρέξε και βάδισε στην πιο γρήγορη διαδρομή, στον αγώνα της πόλης μας", αναφέρει το κάλεσμα του ΣΔΥΜ για μια διαδρομή γρήγορη, επίπεδη, 8 από τα 10 km δίπλα στην παραλία. Αφετηρία στην κεντρική πλατεία, αναστροφή στο τέρμα της παραλιακής (ξενοδοχείο Φιλοξένια), τερματισμός στην κεντρική πλατεία.

Θα βραβευτούν οι 6 πρώτες νικήτριες και οι 6 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης του αγώνα των 10 km.  Σε όλους όσους συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου και δυναμικού βαδίσματος θα δοθεί τεχνικό t-shirt και αναμνηστικό μετάλλιο ενώ θα υπάρξουν κληρώσεις δώρων. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από τις 4 Απριλίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sdym.gr. Εγγραφές θα γίνονται δεκτές έως και αύριο Πέμπτη. Για τον παιδικό αγώνα δεν απαιτείται εγγραφή.

 

Όσοι έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους θα παραλαμβάνουν τον αριθμό τους με το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης του αγώνα και το τεχνικό t-shirt, καταβάλλοντας το αντίτιμο των 5€ από τη γραμματεία του αγώνα αυστηρά μέχρι τις 18:00.Έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο ατόμων με εμπειρία καρκίνου Καλαμάτας. Η συμμετοχή για τον αγώνα των 2.000 μ. είναι ελεύθερη χωρίς επιβάρυνση. (Τηλ. επικοινωνίας 6972302265, 6983512026).