Κυριακή, 08 Μάιος 2016 19:40

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πετυχημένοι οι αγώνες κολύμβησης "Σπύρος Κοντόπουλος 2016"

Γράφτηκε από τον

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αγώνες κολύμβησης "Σπύρος Κοντόπουλος 2016" που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο της Καλαμάτας ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας

"Ο Ποσειδών".

Ήταν διασυλλογικοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών και συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 9 έως 12 ετών.

Συνολικά έλαβαν μέρος 270 παιδιά από 13 συλλόγους…

Εκτός από τον διοργανωτή ΝΟΚ και τον έτερο κολυμβητικό σύλλογο της πόλης, τον Αργη, οι οποίοι συμμετείχαν με πολυπληθή αποστολή, στους αγώνες έλαβαν μέρος και σύλλογοι από περιοχές της Πελοποννήσου και της Αθήνας.

Τα μικρά δελφίνια έδειξαν τις ικανότητες τους το διήμερο και απέσπασαν θερμό χειροκρότημα από γονείς, συγγενείς και κόσμο που γέμισε την κερκίδα του κολυμβητηρίου. 

Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί με την τελετή έναρξης που περιελάμβανε έπαρση σημαίας και όρκο αθλητή… Συνεχίστηκαν το απόγευμα και ολοκληρώθηκαν σήμερα Κυριακή το πρωί.

Οι σύλλογοι που έλαβαν μέρος ήταν οι εξής: Ολυμπιάδα Πετρούπολης, ΑΟ Νηρέας Γέρακα, Πανιώνιος, ΑΟ Ολυμπιάδας 73, ΑΣ Κολεγίου Ντέρη, ΠΑΕ Αργης, ΝΟ Ηλιούπολης, ΑΝΟ Αργυρούπολης, Γλαύκος Περιστερίου, ΚΟ Τρίπολης, ΑΟ Αρίων Αμανάδος, Εθνικός ΟΦΠΦ και φυσικά ο ΝΟ Καλαμάτας.

 

Πάντως και σε αυτούς τους αγώνες φάνηκαν οι ελλείψεις που υπάρχουν στο κολυμβητήριο Καλαμάτας και οι βελτιώσεις που χρειάζονται οι εγκαταστάσεις, μιας και δεν δούλεψαν οι πλάκες χρονομέτρων.