Τετάρτη, 11 Μάιος 2016 18:56

Β' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ: Στην ημιτελική φάση ο Ναυτικός Ομιλος Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας πόλο, προκρίθηκε η ανδρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας "Ο Ποσειδών".

Η καλαματιανή ομάδα, παρά τις απουσίες βασικών παικτών, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την αποστολή, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο δεύτερο γύρο της α' φάσης που έγινε στην Πάτρα (6-8 Μαΐου)

πετυχαίνοντας δύο νίκες απέναντι στο Ν.Ο. Ναυπλίου και στον Α.Ο. Καστέλλας, ενώ έχασε από τον Νηρέα Πατρών και από την ΑΕ Χαϊδαρίου. Με το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αγωνίστηκαν οι: Ντότσικας Χρήστος, Σπανός Διονύσης, Αγγελής Κώστας και Σπύρος, Γκότσης Γιάννης, Θεοδωρακόπουλος Στέλιος, Κοσιφολόγος Θανάσης, Μουστάκας Φίλιππος, Παναγιώταρος Νίκος, Καρπέτας Κώστας, Τζούβελης Κώστας, Αγγελέας, Σταύρος, Ντι Μπενεντέττο Αλέξανδρος και Αλεξανδράκης Σπύρος. Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής Μπακολιάς Στάθης και ο έφορος του τμήματος Σκαρπαλέζος Επαμεινώνδας.

Η ταυτότητα των παιχνιδιών έχει ως εξής:

ΝΟΚ - ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ 9 - 10

Με ένα γκολ επιβλήθηκαν οι Πατρινοί του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας

όπου οι δύο διαιτητές, ο παρατηρητής διαιτησίας καθώς και η σύνθεση της γραμματείας αποτελείτο από Πατρινούς και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΝΟΚΤα οκτάλεπτα 2-3, 3-1, 2-3, 2-3. Αποβολές 7 κατά και 5 υπέρ. Σκόρερ Παναγιώταρος Νίκος 4, Θεοδωρακόπουλος Στέλιος 2 και από 1 γκολ Σπανός Διονύσης, Αγγελής Σπύρος, Καρπέτας Κώστας.

ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΝΟΚ 6 – 4

Πάλεψε το παιχνίδι στα ίσα ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας απέναντι στο ισχυρό Χαϊδάρι, αλλά κάποια λάθη στην άμυνα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, στέρησαν από την ομάδα της πόλης μας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα οκτάλεπτα 0-2, 2-0, 1-1, 3-1.

Αποβολές 2 υπέρ και 3 κατά. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Θεοδωρακόπουλος Στέλιος, Παναγιώταρος Νίκος, Καρπέτας Κώστας και Τζούβελης Κώστας.

ΝΟΚ - ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 11 - 5

Οκτάλεπτα 4-3, 2-1, 0-0, 5-1 Αποβολές 5 κατά και 2 υπέρ. Σκόρερ

Θεοδωρακόπουλος και Παναγιώταρος από 3, Τζούβελης 2 και από ένα Σπανός, Καρπέτας και Αγγελής Κώστας.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΑΣ – ΝΟΚ 5 - 9

Οκτάλεπτα 0-5, 3-0, 1-1, 1-3. Αποβολές 3 υπέρ και 2 κατά. Σκόρερ

Θεοδωρακόπουλος, Παναγιώταρος, Καρπέτας από 2, και Σπανός, Αγγελής Κώστας, Ντι Μπενεντέττο Αλέξανδρος από ένα γκολ.