Τρίτη, 17 Μάιος 2016 16:19

ΣΔΥΜ: Συμμετείχε με 12 δρομείς στον "11ο Αργειακό-Μυκηναϊκό Ημιμαραθώνιο αγώνα"

Γράφτηκε από τον
ΣΔΥΜ: Συμμετείχε με 12 δρομείς στον "11ο Αργειακό-Μυκηναϊκό Ημιμαραθώνιο αγώνα"

 

Με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων πραγματοποιήθηκε  ο 11ος Αργειακός-Μυκηναϊκός Δρόμος την Κυριακή 8 Μαϊου, με τα αγωνίσματα του ημιμαραθωνίου, του αγώνα δρόμου 5.5 χλμ. και του παιδικού αγώνα δρόμου 1 χλμ.

 

Συνδιοργανωτές των τριών αγώνων ήταν το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους - Μυκηνών, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και η Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου μαζί με τον Σύλλογο «Μαραθωνοδρόμοι - Δρομείς Αργολίδας», μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού, Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων.

Οι δρομείς του ημιμαραθωνίου ξεκίνησαν από τη πύλη των Λεόντων στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και τερμάτισαν στη νέα ανακαινισμένη πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος. Στο αγώνα συμμετείχε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδος και μέλος του ΣΔΥΜ Παναγιώτης Πούπουζας, μαζί με άλλους 10 δρομείς αλλά και η μικρή δρομέας του συλλόγου Άννα - Μαρία Μιχαλάκη που συμμετείχε στον αγώνα των 5,5 χλμ.

Αναλυτικά οι δρομείς του ΣΔΥΜ που πήραν μέρος στον αγώνα είναι (με αλφαβητική σειρά) οι Βέβες Γεώργιος, Βουδούρης Γεώργιος, Γαληνέας Σωκράτης, Καμπάς Παναγιώτης, Καρμοίρης Παναγιώτης, Κρόμπας Παναγιώτης, Μιχαλάκης Γεώργιος, Πούπουζας Παναγιώτης, Σπυρόπουλος Γεώργιος, Χόντου Αριάννα και Χρονόπουλος Αλέξης. 

 

Όλοι τερμάτισαν με επιτυχία και μάλιστα ο μεγαλύτερος δρομέας της αποστολής Γιώργος Σπυρόπουλος διακρίθηκε στη κατηγορία του, 70 ετών και πάνω, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση με χρόνο 1:53:53.