Παρασκευή, 20 Μαϊος 2016 15:13

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ": Με υψηλό κίνητρο έρχονται οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές

Γράφτηκε από τον
"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ": Με υψηλό κίνητρο έρχονται οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές

Με μικρό… πανελλήνιο πρωτάθλημα θα μοιάζουν τα "Παπαφλέσσεια" που θα γίνουν το Σάββατο 28 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας.

Και αυτό γιατί θα συμμετέχουν σχεδόν όλοι οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές οι οποίοι μάλιστα θα έρθουν στην Καλαμάτα έχοντας υψηλό κίνητρο αφού τα "Παπαφλέσσεια" έχουν συμπεριληφθεί στις διοργανώσεις που αποτελούν κριτήριο για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας για τις διεθνείς διοργανώσεις της χρονιάς.

Θυμίζουμε ότι το 2016 εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων, θα διεξαχθούν και οι Πανευρωπαϊκοί ανδρών-γυναικών, το Παγκόσμιο Εφήβων-Νεανίδων και το Ευρωπαϊκό παίδων-κορασίδων.

Στους άνδρες στα 100 μέτρα θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Τσούσης, Ανδρεάδης, Τριβιζάς, στα 400 μέτρα οι Κυριακίδης, Μίχος και Αλμπάνης, στα 400 εμπόδια οι Λεβαντίνος, Νάκος, Ασλανίδης, στο τριπλούν οι Μπαλταδούρος, Τσώκος, Ανδρικόπουλος, στο μήκος οι Τσάκωνας, Τέντογλου, Μερτζανίδης, στη σφαιροβολία οι Ζώτος, Θεοδώρου, Στάθης, στον ακοντισμό οι Μαντζάβαλης, Ιλτσος, Ευθαλιάδης. 

Στις γυναίκες στα 100 μέτρα θα αγωνιστούν οι Μπελιμπασάκη, Βενέρη, Σπανουδάκη, στα 400 μέτρα οι Γρύλου, Βασιλείου, στα 100 μέτρα εμπόδια η Μπεσιρίδη, στα 400 μέτρα εμπόδια οι Θεοδώρου, Λιτσένη και στο μήκος οι Κολυκυθά, Αλεξούλη, Ρομέου. 

Στα "Παπαφλέσσεια" θα αγωνιστούν και 15 Κύπριοι αθλητές τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. 

Από εκεί και πέρα, οι ετοιμασίες είναι στην τελική ευθεία ενώ τις προσεχείς μέρες θα γίνουν κάποιες τελευταίες βελτιώσεις στους χώρους του Δημοτικού Σταδίου που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες. 

Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 5.30 μ.μ. με τριπλούν ενώ το μίτινγκ θα ολοκληρωθεί στις 8.30 μ.μ.

Θυμίζουμε τα αγωνίσματα του μίτινγκ που θα είναι τα εξής: 

Ανδρών: 100μ-200μ- 400μ- 800μ- 400μ εμπ, Άλμα σε μήκος, Άλμα τριπλούν, Σφαιροβολία, Ακοντισμός.

 

Γυναικών: 100μ.  400μ. 1500μ. 100μ εμπ, 400μ εμπ. Άλμα σε μήκος.