Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2016 18:27

ΣΤΙΒΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Τρίτη στην Τρίπολη η Δημητροπούλου

Γράφτηκε από τον

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κρινιώ Δημητροπούλου στο Φεστιβάλ Ρίψεων που έγινε την Κυριακή στην Τρίπολη.

Η αθλήτρια του Μεσσηνιακού πήρε το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό κορασίδων με επίδοση 34.51. Πρώτη ήταν η Μαργαρίτα Τσουκαλά του Απόλλωνα Πύργου και δεύτερη η Αναστασία Τάγαρη του ΝΟ Ζαχάρως. 
Από πλευράς Μεσσηνιακού επρόκειτο να συμμετάσχει και ο Κυριάκος Μαγουλιανίτης, που είχε αγωνιστεί και στα "Παπαφλέσσεια" την προηγούμενη μέρα. Τελικά όμως για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε στον ακοντισμό στον αγώνα της Τρίπολης. 
Από εκεί και πέρα, το καθιερωμένο εδώ και χρόνια φεστιβάλ ρίψεων της Τρίπολης έγινε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης με διοργανωτές την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου  σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
Ο Πάρις Μπατζάβαλης έστειλε το ακόντιο να καρφωθεί στα 76.63μ και στο αντίστοιχο αγώνισμα ο παίδας Κώστας Μυλωνάς είχε βολή στα 65.54μ.ενώ στη σφαιροβολία ο Παναγιώτης Μπουζιάνης πέτυχε 17.26μ.
Στη σφυροβολία ανδρών τρεις αθλητές πέρασαν τα 70μ με νικητή τον Κώστα Κωστογλίδη με 73.21μ, δεύτερο τον Κύπριο Κώστα Σταθελάκο 72.20μ και τρίτο τον Μιχάλη Αναστασάκη με 71.02.