Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2016 19:26

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Αθλητισμός και διασκέδαση στην τελευταία ημερίδα στίβου της σεζόν

Γράφτηκε από τον

 

Για μία ακόμα φορά δεκάδες παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μεσσηνιακού και έδωσαν το "παρών" στην ημερίδα στίβου που διοργάνωσε το τμήμα στίβου του ιστορικού συλλόγου το Σάββατο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Αυτή ήταν μάλιστα η τελευταία ημερίδα για τη φετινή σεζόν και χαρακτηρίζεται πετυχημένη, μιας και έδωσαν το "παρών" 200 αγόρια και κορίτσια. Συμμετείχαν σε δρομικά αγωνίσματα, μήκος και μπαλάκι. με το αποτέλεσμα να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.  Στην ημερίδα έλαβαν μέρος και γονείς που έτρεξαν μαζί με τα παιδιά σε αγώνες σκυταλοδρομίας 4Χ50 μέτρα και το χάρηκαν ιδιαίτερα. Στο τέλος της βραδιάς, ο Μεσσηνιακός έκανε το τραπέζι στους προπονητές και στους εθελοντές της ημερίδας, ενώ παράλληλα υπήρχαν (για γονείς και αθλητές) εδέσματα από τοπικά προϊόντα που προσέφεραν οι χορηγοί.

Οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού δηλώνουν ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή, λέγοντας μάλιστα ότι ξεπέρασε την αντίστοιχη περσινή για το κλείσιμο της σεζόν. 

 

Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 15 Ιουνίου και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το καλοκαιρινό καμπ μέχρι τέλος Ιουλίου.