Παρασκευή, 10 Ιούνιος 2016 14:16

Με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις της Αεροπορίας

Γράφτηκε από τον
Με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις της Αεροπορίας

 

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας φιλοξένησε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο διεξήχθη από την Δευτέρα 6 Ιουνίου μέχρι την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην δυτική παραλία. 

Οι αγώνες και η διοργάνωση στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, με 32 άνδρες και 3 γυναίκες να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, αύξηση 60% σε σχέση με το περυσινό τουρνουά! 

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Αντισμήναρχος Πέτρος Βάκαλος της 112ης ΠΜ (Ελευσίνα), ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Μεσσήνιο Ανθυπασπιστή Δημήτριο Τσακόπουλο της 120ης ΠΕΑ. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Αντισμηνίας Κατερίνα Δαλαβούρα του 201 ΚΕΦΑ, η οποία επικράτησε στον τελικό της Σμηναγού Ελένης Τοψίδου του ΟΛΓΑ/ΓΕΑ. 

Νικητής στο Consolation Ανδρών ήταν ο επίσης Μεσσήνιος Υποσμηναγός Γιώργος Μιχαλόπουλος της 120 ΠΕΑ, μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Καλαμάτας. 

Την μονάδα στην Μεσσήνη εκπροσώπησαν επίσης επάξια οι Υποσμηναγός Άρης Παπαγιαννόπουλος, Ανθυπασπιστής Παναγιώτης Παναγόπουλος, Ανθυπασπιστής Αναστάσιος Παντελίδης, Αντισμηνίας Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Επισμηνίας Ηλίας Κουντάνης, Επισμηνίας Γρηγόρης Δημαρέσης, Επισμηνίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

 

Ο επικεφαλής του αθλητικού φορέα του Γ.Ε.Α. Αντισμήναρχος Παναγιώτης Φωτίου ευχαρίστησε τον Ο.Α.Καλαμάτας για την παραχώρηση των γηπέδων καθώς και για την εξαιρετική τεχνική υποστήριξη δια μέσου του τεχνικού συμβούλου του συλλόγου Χρήστου Χριστόπουλου. Οι άρτιες εγκαταστάσεις, το κλίμα, η πόλη της Καλαμάτας και η άψογη εκτέλεση της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά έπεισαν η Καλαμάτα να γίνει σταθερός προορισμός για τα μελλοντικά πρωταθλήματα αντισφαίρισης του Γ.Ε.Α., τόνισε στην δήλωση του ο Αντισμήναρχος Αντώνιος Μπαχαρακάκης της 120 ΠΕΑ.