Παρασκευή, 10 Ιούνιος 2016 15:13

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διοργανώνει το τουρνουά "Παπαφλέσσεια Tennis Open"

Γράφτηκε από τον
ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Διοργανώνει το τουρνουά "Παπαφλέσσεια Tennis Open"

 

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας θα διοργανώσει το τουρνουά αντισφαίρισης "3ο Παπαφλέσσεια Tennis Open", το οποίο θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα 24 Ιουνίου - 3 Ιουλίου. 

Το τουρνουά είναι το πρώτο της σειράς Peloponnesus Masters Series, μια σειρά τουρνουά συλλογής πόντων στα τρία μεγαλύτερα τουρνουά της Πελοποννήσου μέσα σε ένα έτος. Ο διαγωνισμός αυτός καθορίζει την κατάταξη, και το τελικό νούμερο 1. 

Η σειρά αγώνων που θα καταλήγει στο Peloponnesus Τennis Masters αποτελείται από (με την σημερινή σειρά εκτέλεσης τους):

α) Παπαφλέσσεια Tennis Open (OA Καλαμάτας),

β) Open Athlisis Cup (Athlisis Tennis Club) και

γ) Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open (AEK Τρίπολης).

Κάθε αθλητής, ανεξάρτητα από την επίδοσή του τον προηγούμενο χρόνο ξεκινά από μηδέν πόντους. Το συνολικό σκορ βγαίνει από τα 3 τουρνουά που θα δώσουν οι αθλητές μέσα σε ένα χρόνο. Οι αθλητές που θα έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν στο Peloponnesus Τennis Masters θα πρέπει να προσμετρήσουν τους πόντους τους στα 3 αυτά τουρνουά.

Οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδο της Τέντας και τις Δυτικής Παραλίας.

Επιδιαιτητής θα είναι ο Χρήστος Χριστόπουλος ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τις 22 Ιουνίου. Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις 23 Ιουνίου, στη 1 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο του ΟΑΚ στην Δυτική Παραλία. 

Οι κατηγορίες θα είναι ανδρών (όπεν, 35+, 50+), γυναικών  (όπεν, 35+, 50+) και παίδων - κορασίδων (U10,U12, U14). 

Θα γίνει κλήρωση δώρων για τους νικητές ενώ οι απονομές θα γίνουν την Κυριακή 3 Ιουλίου. Θα δοθούν έπαθλα στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.