Τρίτη, 14 Ιούνιος 2016 13:12

ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρωτιά της Πεϊμανίδη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη επιτυχία για τον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία παίδων για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα πορεία του, με την πολυβραβευμένη αθλήτριά του Μελίνα Πεϊμανίδη και την Acapulca, το καινούριο της άλογο το οποίο και ιππεύει μόνο 6 μήνες!

Το ζευγάρι αγωνίστηκε στο Ελληνικό πρωτάθλημα ιππασίας που έγινε στο Ολυμπιακό Κέντρο ιππασίας στο Μαρκόπουλο υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πλήθος καταξιωμένων παίδων αθλητών και των ίππων τους σε μια σειρά αγωνισμάτων (4 γύρων) που διήρκεσαν 3 ημέρες.

Τα αποτελέσματα της Μελίνας Πεϊμανίδη με τα δυο της άλογα By Chance και Acapulca, και τα αναλυτικά αποτελέσματα των 4 γύρων είναι τα εξης:

Παρασκευή 3/6/2016

1ος Γύρος - Ύψος Εμποδίων 1.15μ

Άπταιστη διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Αcapulca, κερδίζοντας έτσι την 3η θέση!

Πολύ καλή διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και τον By Chance!

Σάββατο 4/6/2016

2ος-3ος Γύρος - Ύψος Εμποδίων 1.20μ

Άπταιστη διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Αcapulca, κερδίζοντας έτσι την 1η θέση!

Πολύ καλή διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και τον By Chance!

Κυριακή 5/6/2016

4ος Γύρος - Ύψος εμποδίων 1.25μ

Πολύ καλή διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και τον By Chance!

Πολύ καλή διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Αcapulca, που με μια μόνο ρήψη και με το σύνολο της βαθμολογίας από τους προηγούμενους γύρους πέρασαν στην κορυφή, κερδίζοντας έτσι τον τίτλο του Πρωταθλητή Κατηγορίας Παίδων 2016!

Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας και ο πρόεδρος της Γιώργος Δρούγας συνεχάρηκαν την αθλήτριά και την οικογένεια της για τις συνεχείς επιτυχίες της και σε αυτή την αγωνιστική περίοδο. 

Ευχαρίστησαν επίσης τον προπονητής της Ντέμη Ντάλλη καθώς και τον ιπποκόμο Arben Ziou για την σημαντική συμβολή τους στην εξαιρετικά επιτυχία της Μελίνας Πεϊμανίδη.