Τρίτη, 14 Ιούνιος 2016 20:11

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Εντυπωσιακή εμφάνιση των προπαίδων στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

 

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας στο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα, το οποίο έγινε το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ Τρίπολης για παιδιά έως 10 ετών! 

Η αθλήτρια της προ-αγωνιστικής Ξένια Τσάλτα κατέκτησε την τρίτη θέση στο πράσινο επίπεδο ισοφαρίζοντας την καλή της επίδοση στο τουρνουά της Καλαμάτας τον Απρίλιο. 

Στους "16" έφτασαν στην ίδια κατηγορία, αγοριών οι Έκτορας Παπανικολάου, Διονύσης Μουτζούρης-Δικαίος και Άγγελος Κομίνι, ενώ η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου δεν κατάφερε να περάσει πέρα από τον γύρο των "32". 

Στο πορτοκαλί επίπεδο ο σύλλογος κατέβηκε με συνολικά 3 ομάδες κατακτώντας την 2η (Βασιλική Μιχαλοπούλου, Γιώργος Λαμπρόπουλος, Κρίστυ Χριστοπούλου), 3η (Νάσος Νταγιόπουλος, Γιώργος Καραϊσκος, Αλκίνοος Παναγέας) και 5η θέση (Ματίνα Λαμπροπούλου, Ευγενία Χιουρέα) στο τουρνουά. Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 120 αθλητές από την γεωγραφική περιφέρεια Πελοποννήσου συμπεριλαμβανομένης και της Ζακύνθου. 

Τα αποτελέσματα και η απόδοση των νεαρών αθλητών αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον του συλλόγου. Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές Κατερίνα Σταμούλη και Χρήστος Χριστόπουλος. 

 

Επόμενοι αγώνες για τους αθλητές του ΟΑΚ είναι το Junior Open στην Δαλαμανάρα-Άργους 17-19/6, το Εσωτερικό Πρωτάθλημα 21-23/6 καθώς και το 3ο Junior Παπαφλέσσεια Tennis Open 24-26/6 στην Καλαμάτα.