Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2016 13:03

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Με 24 αθλητές συμμετείχε στο "1ο Skiritida Run”

Γράφτηκε από τον

 

Στις Κολλίνες Αρκαδίας βρέθηκε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, όπου συμμετείχε στο "1ο Skiritida Run", ένα αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου στις Κολλίνες Αρκαδίας και ανέδειξε τα υπέροχα τοπία του τόπου και συγκεκριμένα του Δάσους της Σκιρίτιδας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα και οι εκατοντάδες δρομείς απ' όλη την Ελλάδα που βρέθηκαν στις όμορφες Κολλίνες, κλήθηκαν να δοκιμαστούν σε αγώνες δρόμου 10.000μ., 5.000μ. και ένα μικρότερο αγώνα 1.000μ. για παιδιά. Η κύρια διαδρομή των 10χλμ ήταν απίστευτης φυσικής ομορφιάς μέσα στο δάσος, αλλά με αρκετές αγωνιστικές δυσκολίες, καθώς υπήρχαν ανηφοροκατηφόρες, τμήμα της με χωματόδρομο, αλλά και αρκετή ζέστη, που δυσκόλεψε κατά ένα βαθμό τη προσπάθεια των αθλητών.  

Αμέσως μετά τον τερματισμό ακολούθησε η απονομή μεταλλίων για τους τρεις πρώτους νικητές από κάθε κατηγορία, ενώ πραγματοποιήθηκε ειδική βράβευση στον Γιάννη Κούρο, το τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης, από τη χρυσή Ολυμπιονίκη, Φανή Χαλκιά. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες δοκίμασαν τα εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας σε ένα open barbeque party, που προσφέρθηκε από τη διοργάνωση. 

Νικητής των 5 χιλιομέτρων ήταν ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ενώ στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων αναδείχθηκε ο Σταύρος Παπαδόπουλος.

 

Όλοι οι αθλητές του ΣΔΥΜ συμμετείχαν στον αγώνα των 10χλμ και τερμάτισαν με επιτυχία με σημαντικότερη διάκριση αυτή του Θανάση Κλάδη, ο οποίος τερμάτισε στη 3η θέση της γενικής κατάταξης με χρόνο 00:41:30' και τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα των γυναικών Γιώτα Ασημάκου και Ελένη Εξερτζόγλου με χρόνους 00:46:37' και 00:49:08'.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ