Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2016 13:07

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ - ΑΙΟΛΟΣ: Λαμπρή τελετή λήξης και απονομές στον αγώνα «Γεώργιος Ανδ. Καρέλιας» (vid)

Γράφτηκε από τον

Η τελετή λήξης και απονομής των επάθλων στους νικητές του 17ου ιστιοπλοϊκού 3ημέρου που διοργανώνεται στην μνήμη του Γεωργίου Ανδρέα Καρέλια πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Αιόλου, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση με την παρουσία πολλών ιστιοπλόων, φίλων της ιστιοπλοϊας αλλά και επισήμων προσκεκλημένων.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Στάθης Καρέλιας, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μεσσηνίας πάτερ Φίλιππος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Περικλής Μαντάς, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο εκπρόσωπος του Δήμου Θανάσης Βασιλόπουλος, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και πρόεδρος του ΝΟΚ Δημήτρης Κακαλίκας και οι Δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Γυφτέας και Ηλίας Κουτίβας.

Την εκδήλωση άνοιξε η γενική γραμματέας του συλλόγου Ζέφη Γιαννακοπούλου ενώ το λόγο πήρε στην συνέχεια ο πρόεδρος Χάρης Βγενής. Αναφέρθηκε στην σημασία της διοργάνωσης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να τηρήσουν ένα λεπτό σιγής στην μνήμη του Γεωργίου Καρέλια. 

Ο πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Δρακόπουλος ήταν αυτός που παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον κ. Στάθη Καρέλια και ταυτόχρονα τον ευχαρίστησε για την ηθική και οικονομική στήριξη που παρέχει η οικογένεια αλλά και προσωπικά ο ίδιος στον σύλλογο.

Ο κ Καρέλιας από την πλευρά του ευχαρίστησε όλους όσους αγωνίστηκαν και παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις τιμώντας την μνήμη του πατέρα του και τόνισε ότι η διαχρονική παρουσία και ενίσχυση στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης είναι δεδομένη.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ακόμη ο κ. Μαντάς και η κ. Αλειφέρη οι όποιοι από κοινού ευχαρίστησαν την οικογένεια Καρέλια για την προσφορά της στην πόλη.

Αμέσως μετά ακολούθησε η απονομή των επάθλων στους νικητές.   

ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) BLUE LINE (Αίολος)

Κυβερνήτης: Γιώργος Δρακόπουλος. Πλήρωμα: Γιάννα Σιψά, Αντ. Παναγιωτόπουλος, Ευ. Ανδριανόπουλος, Ι. Πατσαμάνης, Παν. Σπανός, Ντ. Χρυσομάλλης, Μάρσια Χανδρινού.   

2) ΣΠΥΡΟΣ  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΟΚ)

Κυβερνήτης: Επαμεινώνδας Σκαρπαλέζος. Πλήρωμα: Δ. Ηλιόπουλος, Θεοφ. Παναγιωτόπουλος, Ελ. Σιμιτζή, Ελ. Μανουσέα, Κ. Θεοδωρόπουλος, Β. Κωστοπούλου, Β. Τσαγκλής.      

3) ΈΛΛΗΝΑΣ (Αίολος)    

Κυβερνήτης: Χάρης Φερλές. Πλήρωμα: Κ. Ζευγίτης, Β. Κάππος, Αθ. Αλεξόπουλος, Δ. Αλεξόπουλος, Ν. Κουτσιάφτη, Βαν. Μητσοπούλου, Λίνα Βαχαβιόλου.

ΣΚΕΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΟΡΩΝΗ

1) ΈΛΛΗΝΑΣ (Αίολος)

2) BLUE  LINE (Αίολος)

3) ΣΠΥΡΟΣ  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  (ΝΟΚ)     

ΣΚΕΛΟΣ  ΚΟΡΩΝΗ - ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ

1) ΣΠΥΡΟΣ  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΟΚ)

2) BLUE  LINE (Αίολος)

3) ΤΟΛΜΗ (Ι.Ο.Ν.Ε.)

Κυβερνήτης: Ι. Σαραντόπουλος. Πλήρωμα: Παν. Κανελλόπουλος, Μάρθα Σινάπη, Κ. Λημνιός, Κυρ. Μπρέγιαννης.

ΣΚΕΛΟΣ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

1) BLUE  LINE (Αίολος)

2) ΤΟΛΜΗ (Ι.Ο.Ν.Ε.)  

3) ΣΠΥΡΟΣ  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΟΚ)

Συμμετείχαν ακόμη τα σκάφη: 

HIBISCUS (ΝΟΚ) 

Κυβερνήτης: Ι. Αδαμόπουλος. Πλήρωμα: Αν. Αδαμοπούλου, Στεφ. Αδαμοπούλου, Αγγ. Αδαμοπούλου, Κ. Αδαμόπουλος.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΙΑ (Αίολος)

Κυβερνήτης: Νίκος Μαυροειδής. Πλήρωμα: Θ. Πετρόπουλος.

ELMESKY (Αίολος)

Κυβερνήτης: Ευ. Αναγνωσταράς. Πλήρωμα:  Ευ. Αναγνωσταράς, Χαρ. Κάγκαρης, Γ. Πλεμμενόπουλος.

ΣΟΦΙΑ Κ.  (Ι.Ο.Ν.Ε.)

Κυβερνήτης: Αθ. Κωστολιάς. Πλήρωμα:  Ανδ. Ραμούνδος, Νικ. Ανδρόπουλος, Νικ. Σκαρμούτσος.

FINTEL (Αίολος)

Κυβερνήτης: Δημ. Αλεφαντζής. Πλήρωμα: Νικήτας Κατσάς.

Αμέσως μετά την απονομή των επάθλων ακολούθησε η απονομή των πτυχίων στους αποφοιτήσαντες στην πρώτη σειρά του 2016 της σχολής ιστιοπλοϊας ανοικτής θαλάσσης του Αιόλου, οι οποίοι ήταν οι εξής: 

 

Γιώργος Λογοθέτης, Ελένη Πολιτοπούλου, Θανάσης Αλεξόπουλος, Δημήτρης Αλεξόπουλος, Νίκη Κουτσιαύτη, Βασιλική Μητσοπούλου, Χαράλαμπος Κωνσταντακόπουλος, Γιώργος Σταματίου, Ειρνή Ρενέση, Γεωργία Βαρελά, Κική Τζώρτζη, Ηλίας Κακαβόγιαννης, Νικολέτα Ρενέση, Αντώνης Παναγιωτόπουλος, Teodor-Catalin Istinie, Παναγιώτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Ρεσβάνης.