Σάββατο, 25 Ιούνιος 2016 13:04

Ο ΣΔΥΜ στο Γύρο της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

Δυναμική παρουσία είχε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας στο Γύρος της Κυπαρισσίας που έγινε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο. 

Ο ΣΔΥΜ συμμετείχε με 60 δρομείς αρκετοί αρκετοί εκ των οποίων διακρίθηκαν τόσο στη γενική κατάταξη, όσο και στις ειδικές κατηγορίες.

Αξίζει να σημειωθεί η 2η θέση του Εμιλιάνο Κάνο στη γενική κατάταξη στους άντρες και τη 1η και 2η θέση στη γενική κατάταξη των γυναικών από τη Γιώτα Ασημάκου και τη Σταυρούλα Μπάκα αντίστοιχα.

Διακρίσεις υπήρχαν για το ΣΔΥΜ και στις ειδικές κατηγορίες με σημαντικότερες αυτών στους άντρες, του Νικολόπουλου Ηλία και Μίχου Βασίλη που τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα στη κατηγορία 30-39, τη 1η θέση στη κατηγορία των 50-59 από τον Αθανάσιο Κλάδη, την 1η και την 3η θέση αντίστοιχα των Κεραμέκη Ιωάννη και Καλαμπόκη Αναστάσιο στη κατηγορία 60 ετών και άνω, ενώ στις γυναίκες είχαμε σημαντικότερες διακρίσεις στη κατηγορία των 40-49, όπου η Χόντου Αριάννα κατέλαβε τη 2η θέση και στη κατηγορία 50-59 είχαμε την 1η και την 3η θέση αντίστοιχα για τις Βαϊνά Βασιλική και Ζαχαράκη Κωνσταντίνα.

 

Η σχετική ανακοίνωση του ΣΔΥΜ αναφέρει για την διοργάνωση: "Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν στους δρόμους της πόλης, σε ένα θεσμό που συνεχίζει να μεγαλώνει και συνδυάστηκε με τη διοργάνωση "Λευκής Νύχτας" στα μαγαζιά, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους πολλούς επισκέπτες να απολαύσουν μια διαφορετική εικόνα της πανέμορφης Κυπαρισσίας. Η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων (κάνοντας δύο κύκλους των 5km), παρά τις μικροδυσκολίες της και την υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε ικανοποίησε τους συμμετέχοντες περνώντας δίπλα από ελαιώνες και τη θάλασσα, κατέληξε στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου δεκάδες μαθητές που είχαν τρέξει στους μικρότερους αγώνες νωρίτερα, αλλά και αυτοί που είχαν τρέξει τον αγώνα των 4km χειροκρότησαν όσους τερμάτιζαν. Παγωμένο καρπούζι, από τα εκλεκτότερα προϊόντα της περιοχής, μαζί με το μετάλλιο και τοπικά εδέσματα, ήταν η ιδανική ανταμοιβή όσων τερμάτισαν σε έναν καλοστημένο αγώνα».