Κυριακή, 03 Ιούλιος 2016 14:27

Α.Γ.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Τρία μετάλλια στο Κύπελλο Ακρόπολις

Γράφτηκε από τον

 

Ο Α.Γ.Σ. Τάε κβον ντο Κυπαρισσίας συμμετείχε στο Κύπελλο Ακρόπολις που έγινε το τριήμερο 24-26 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα άνω Λιόσια και είχε ιδιαίτερα θετική παρουσία καθώς ο απολογισμός των έξι αθλητών του ήταν 1 ασημένιο μετάλλιο, 2 χάλκινα και 2 πέμπτες θέσεις. 

 

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η πρωταθλήτρια Ελλάδας Διονύσια Μπουρδέκα, στις κορασίδες στην κατηγορία - 51 κιλών, αποδεικνύοντας ότι είναι στις κορυφαίες αθλήτριες τις Ελλάδας στην κατηγορία τις.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Γιακουμοπουλου στις νεάνιδες στην κατηγορία - 49 κιλών και διατηρήθηκε έτσι στις υψηλές θέσεις, την δεύτερη θέση που είχε πάρει στο πανελλήνιο κύπελλο. 

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος στους παίδες στην κατηγορία - 49 κιλών παραμένοντας και αυτός στις υψηλές θέσεις μετά το χάλκινο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

Πέμπτη θέση κατέκτησε ο Αναστάσιος Μπουρδέκα, με δύο νίκες 3-1, 5-0 φτάνοντας μια ανάσα από το μετάλλιο στους έφηβους στην κατηγορία - 63 κιλών. Πέμπτη θέση πήρε επίσης και ο Δημήτρης Παναγιωτοπουλς στους έφηβους στην κατηγορία - 51 κιλών. 

Αγωνίστηκε επίσης ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, στους έφηβους στην κατηγορία - 59 κιλών χάνοντας στον πρώτο αγώνα. 

 

Την αποστολή συνόδευσε ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Αλεξόπουλος και ο προπονητής Δημήτρης Δικαίος, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση των αθλητών.