Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2013 16:12

Εκλεψε τις εντυπώσεις το εκθεσιακό περίπτερο του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού στη "Λευκή Νύχτα"

Γράφτηκε από τον
Εκλεψε τις εντυπώσεις το εκθεσιακό περίπτερο του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού στη "Λευκή Νύχτα"


Στο κεντρικότερο σημείο του …κέντρου της Καλαμάτας λειτούργησε  το εκθεσιακό περίπτερο του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 4 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της «Λευκής Νύχτας».


Το περίπτερο του Μεσσηνιακού ήταν στελεχωμένο από την διοικητική/ προπονητική ομάδα και μέρος των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας, παρουσιάζοντας στους χιλιάδες επισκέπτες τις δραστηριότητες του και πρόβαλε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ευγενές άθλημα του κλασικού αθλητισμού.
Η ομάδα του τμήματος στίβου, μέσω του έντυπου/ οπτικοακουστικού υλικού που είχε στη διάθεση της, διοχέτευσε μηνύματα στην τοπική κοινωνία: για τα οφέλη της άθλησης, για την υιοθέτηση ενός τρόπου ζωής που προάγει την υγεία και την ευεξία, μηνύματα αισιοδοξίας και μηνύματα ότι η ενασχόληση με την αθλητική δραστηριότητα είναι δικαίωμα όλων.
Η πλειοψηφία των επισκεπτών παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τα τρέιλερ των ακαδημιών και των αγωνιστικών ομάδων που προβάλλονταν για 8 ώρες στην γιγαντιαία οθόνη. Γονείς και παιδιά αντλούσαν πληροφόρηση για την λειτουργία του τμήματος, εκφράζοντας παράλληλα το ενδιαφέρον τους να ενταχθούν στην οικογένεια του Μεσσηνιακού, ενώ οι αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας, φέροντας αθλητική ενδυμασία με τα διακριτικά του συλλόγου έκαναν διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου σε περαστικούς και θαμώνες καταστημάτων.
Στο περίπτερο λειτούργησε και ένας μίνι εκθεσιακός χώρος ο οποίος περιείχε την αγωνιστική ενδυμασία του τμήματος, μέρος του προπονητικού εξοπλισμού, έντυπα, λάβαρα και πολλά άλλα.
Ασφαλώς η εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσία του εκθεσιακού περιπτέρου οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους υποστηρικτές του,
την εταιρία Λιπαντικών TOTAL Π. Παπαδόπουλου, τα καταστήματα αθλητικών ειδών COSMOS, τα Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου και τον καθηγητή Φυσικό κ. Σπύρο Παπαδάκο.