Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2016 16:43

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Με εσωτερική ημερίδα έκλεισε τη σεζόν ο Αργής

Γράφτηκε από τον

Εσωτερική ημερίδα με την επωνυμία «Χρήστος Σαρρής» διοργάνωσε το Σάββατο το κολυμβητικό τμήμα του Αργή Καλαμάτας, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο μια πετυχημένη χρονιά. 

Οι μικροί αθλητές έδειξαν τις ικανότητες και τις γνώσεις που έχουν αφομοιώσει ενώ έγινε και μια  επίδειξη της τεχνικής κολύμβησης που στο παρελθόν η ομάδα του Αργή είχε αναδείξει 16 πανελληνιονίκες και έναν παγκόσμιο πρωταθλητή. 

Ο Αργής μέσω της σελίδας του στο facebook τονίζει για την ημερίδα: 

 

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος και με τα κατορθώματα τους μας έδωσαν το κουράγιο και την δύναμη να συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά με περισσότερη θέρμη και αισιοδοξία γιατί όπου υπάρχουν παιδιά με χαμόγελα η δουλειά μας θα ναι και πιο ευχάριστη! Επίσης πολλά συγχαρητήρια και ένα ευχαριστώ στον έφορο μας τον κύριο Ιωάννη Καλαμαρά που στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειές μας.Όλα αυτά βέβαια δεν θα γινόντουσαν χωρίς την αγάπη και την θέληση των προπονητών μας όπου είναι οι Νίκος Λυμπέρης Αιμιλία Κρεμμύδα, Βίβιαν Δημοπούλου, Φωτεινή Πετρακάκου, Αναστασία Τσακάκου, Θεόδωρος Βασιλόγιαννης, Ηλίας Αθανασόπουλος, Αθανασία Αθανασοπούλου, Γιάννης Βαλσαμάκης και Βάσω Τσακάκου. Επίσης ευχαριστούμε πολύ την Ιωάννα για τις όμορφες φωτογραφίες της. Ο Αργής είναι μια οικογένεια και είστε όλοι ευπρόσδεκτοι! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού».