Παρασκευή, 15 Ιούλιος 2016 17:48

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Επιτυχίες σε Κεφαλλονιά και Χανιά

Γράφτηκε από τον

 

Σε δύο σημαντικές διοργανώσεις συμμετείχε ο Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας έχοντας μάλιστα σημαντικές επιτυχίες. 

 

Συγκεκριμένα, στο 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης, το οποίο διεξήχθη 2-3 Ιουλίου στον Κεφαλληνιακό Όμιλο Αντισφαίρισης, ο ΟΑΚ συμμετείχε με 8 αθλητές. Η Αγγελική Κουλουμπού (Κ14), η Γκέρη Ασένοβα (Κ12) και ο Ντύλαν Παπανικολάου (Α12) έφτασαν μέχρι τους "8" της διοργάνωσης. Στους "16" η Στέλλα Ρήγα (Κ12), Θεοδώρα Σούμπλη (Κ12) και Γιώργος Τσούκλερης (Α14) και στους "32" ο Μιχάλης Σούμπλης (Α12) και Έκτορας Παπανικολάου (Α12).

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο ΑΟ Κυδωνιάς στις 9-11 Ιουλίου, υπήρξε σπουδαία 

Από εκεί και πέρα, σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η 11χρονη αθλήτρια Γκέρη Ασένοβα στο 3ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Κοριτσιών έως 14χρονών, το οποίο πραγματοποιήθηκε 9-11/7 στον Α.Ο.Κυδωνίας Χανίων.

Παρόλη την διαφορά ηλικίας από τις αντίπαλες, η νεαρή Καλαματιανή αθλήτρια έφτασε στον γύρο των "16" του τουρνουά όπου και αποκλείστηκε από το Νο.1 της Κρήτης και  "χάλκινη" νικήτρια του τουρνουά Χαρίκλεια Βελιβασάκη (Ηράκλειο). 

 

"Έχουμε εντοπίσει και δουλεύουμε με κάποια ταλέντα εδώ και μία διετία, η Γκέρη είναι ένα από αυτά, με την στήριξη των γονιών και του συλλόγου τα παιδιά αυτά μπορούν να πρωταγωνιστήσουν  σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ακολουθούν και άλλα παιδιά από τα φυτώρια που έχουν τεράστιες δυνατότητες αλλά αυτά θα φανούν σε 3-4 χρόνια, είμαστε όμως αισιόδοξοι, αρκεί να συνεχιστεί η καλή δουλειά" τονίζει ο προπονητής Χρήστος Χριστόπουλος (φωτό), ο οποίος συνόδευσε την Γκέρη στη Κρήτη.