Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 19:16

Δυναμική παρουσία του ΣΔΥΜ στις εκδηλώσεις του Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον
Δυναμική παρουσία του ΣΔΥΜ στις εκδηλώσεις του Μελιγαλά

Δυναμική ήταν η παρουσία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας στις αθλητικές εκδηλώσεις που έγιναν την περασμένη Τετάρτη στο Μελιγαλά.

Τους αγώνες διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Οιχαλίας σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της περιοχής και παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου και δρομείς όλων των κατηγοριών.

Μικροί και μεγάλοι αγωνίστηκαν σε μια σειρά από αγώνες, που περιελάμβαναν ταχύτητες, ποδηλατοδρομίες, αγώνες με τσουβάλια και αγώνες δρόμου 1000 και 5500 μέτρων. 

Ο ΣΔΥΜ συμμετείχε με 38 αθλητές οι οποίοι όλοι συμμετείχαν στο κύριο αγώνα των 5,5km και έτρεξαν τη διαδρομή από το Μελιγαλά μέχρι το χωριό της Μαρίας Κάλλας, το Νιοχώρι και επέστρεψαν πίσω για τερματισμό και πάλι στο Μελιγαλά. 

Στο τέλος έγιναν οι απονομές των μεταλλίων στους νικητές των διάφορων αγωνισμάτων, ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί και η βραδιά έκλεισε με πανηγύρι στη πλατεία. Ο Δήμος είχε φροντίσει για τα πάντα, πρόσφερε εκλεκτούς μεζέδες και έκανε το τραπέζι στους δρομείς.

 

Ο ΣΔΥΜ συνεχάρη τα μέλη του για την παρουσία τους στους ανωτέρω αγώνες και τους διοργανωτές για την άριστη φιλοξενία τους.