Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2016 16:11

«15α ΔΗΜΑΚΕΙΑ»: Σήμερα οι ημιτελικοί και ο τελικός στο μπάσκετ

Γράφτηκε από τον

 

Με αγώνες μπάσκετ θα συνεχιστούν σήμερα οι αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνει στη διάρκεια της εβδομάδας ο Δημάκειος Εκπαιδευτικός Αθλητικός Όμιλος "Ο Ταΰγετος", υπό την αιγίδα του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται  στο Κέντρο Αθλητικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Παναγιώτης Αλάμαρας», στα Κερασούλια Πηγών Αλαγονίας, το οποίο διαθέτει πλέον και "νομιμότητα" και άπλετο φωτισμό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα 3η ημέρα των αγώνων θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός στο μπασκέτα 5x5. Τα παιχνίδια έχουν οριστεί να αρχίσουν στις 6.30 το απόγευμα.

Την Τρίτη το απόγευμα έγιναν οι τελικοί αγώνες στο σκάκι και στον πινγκ πονγκ, καθώς επίσης και οι προκριματικοί αγώνες στο μπάσκετ 5x5, όπου συμμετείχαν μικτές ομάδες ανεξαρτήτως ηλικίας.

 

Να σημειωθεί ότι φέτος οι αθλητικές εκδηλώσεις γίνονται μια εβδομάδα νωρίτερα σε σχέση με την περσινή χρονιά, αλλά παρόλα αυτά δεκάδες παιδιά με τους συνοδούς τους παραβρέθηκαν τις δύο πρώτες ημέρες και παρακολούθησαν τους αγώνες.