Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016 18:13

«15α ΔΗΜΑΚΕΙΑ»: Συνέχεια σήμερα με αγώνες ποδοσφαίρου και απολογιστική συνέλευση

Γράφτηκε από τον
«15α ΔΗΜΑΚΕΙΑ»: Συνέχεια σήμερα με αγώνες ποδοσφαίρου και απολογιστική συνέλευση

 

Αγώνες ποδοσφαίρου και απολογιστική συνέλευση του ΔΕΑΟ "Ο Ταΰγετος" περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 4ης ημέρας των αθλητικών εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 6.30 το απόγευμα θα γίνει αγώνας παιδιών του Δημοτικού (μικτών ομάδων) και θα ακολουθήσουν αγώνες μικτών ομάδων ποδοσφαίρου 6x6, ανεξαρτήτως ηλικίας με προϋπόθεση τη συμμετοχή ενός κοριτσιού. Οι κανόνες γνωστοί. 

Εκτός από τους αγώνες ποδοσφαίρου σήμερα το βράδυ έχει προγραμματιστεί να γίνει απολογιστική συνέλευση. Συγκεκριμένα, στις 8.30 το βράδυ θα γίνει σύντομη απολογιστική συνέλευση, συζήτηση και κατάθεση υποψηφιοτήτων. Αύριο Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ. θα διεξαχθούν οι εκλογές, ώστε ο Δημάκειος Εκπαιδευτικός Αθλητικός Όμιλος "Ο Ταΰγετος" να βαδίσει στο μέλλον έχοντας εκλεγμένη διοίκηση.

Δεκάδες μικροί και μεγάλοι στους αγώνες

Οπως και τη Δευτέρα, πρώτη ημέρα των αγώνων, έτσι και την Τρίτη,  δεκάδες μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν το Αθλητικό Κέντρο "Παναγιώτης Αλάμαρας" στα Κερασούλια Πηγών Αλαγονίας, παρακολούθησαν και συμμετείχαν στους αγώνες.  Στο Σκάκι πήραν μέρος 22 παιδιά, στο Πινγκ Πονγκ 24 και στο Μπάσκετ συμμετείχαν 5 ομάδες με 42 αθλητές.

 

Χθες 3η ημέρα των αγώνων το πρόγραμμα ήταν ελεύθερο και τα παιδιά ασχολήθηκαν με προπόνηση στο άλμα εις μήκος άνευ φοράς (αγώνισμα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή) και με το ποδόσφαιρο (αγώνισμα που θα γίνει σήμερα και αύριο).