Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2013 20:28

Ομορφη η σημερινή εκδήλωση του ΦΟΚ στην πλατεία Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Ομορφη η σημερινή εκδήλωση του ΦΟΚ στην πλατεία Καλαμάτας

Πολύ κόσμο συγκέντρωσε η εκδήλωση του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας που έγινε σήμερα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας.


Μέλη του διοικητικού συμβουλίου και προπονήτριες του ομίλου ενημέρωναν  για τις δραστηριότητες του συλλόγου, έχοντας σκοπό την προβολή της ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής. 
Επίσης αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής και κορίτσια από το τμήμα τον ελπίδων παρουσίασαν ατομικά και ομαδικά προγράμματα σε διαμορφωμένο χώρο. Σε οθόνη προβάλλονταν στιγμιότυπα αγώνων και εκδηλώσεων, που συμμετείχαν αθλήτριες από όλα τα τμήματα του ΦΟΚ, ενώ έγινε διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων και υπήρχε χώρος για εγγραφή μελών του συλλόγου, αλλά και παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν με τη γυμναστική.
Οι εγγραφές γίνονται στην Τέντα και στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας από 5-8 μ.μ. από Δευτέρα - Παρασκευή και στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά και το νηπιαγωγείο Διαβολιτσίου από 5-8 μ.μ. από Δευτέρα - Τετάρτη. Να σημειωθεί πως λειτουργούν τμήματα για κορίτσια και αγόρια από 4 ετών (τηλέφωνο 6980162999).

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ